Ciucă, către liberalii de la Sectorul 4: Bucureştiul are nevoie de un medic, trebuie să-l facem bine

DE Alin Crișan | 08.04.2024 - 20:51
Ciucă, către liberalii de la Sectorul 4: Bucureştiul are nevoie de un medic, trebuie să-l facem bine - Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor de la PNL Sector 4 că „Bucureştiul are nevoie de un medic şi „trebuie să facem Bucureştiul bine”.

SHARE

Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor de la PNL Sector 4 că „Bucureştiul are nevoie de un medic şi „trebuie să facem Bucureştiul bine”. Preşedintele PNL i-a rugat şi îndemnat pe liberali să le explice oamenilor astfel încât ei să înţeleagă că a decis să existe o alianţă cu PSD „pe baza unei activităţi care a asigurat o bună guvernare”.

Ciucă, către liberalii de la Sectorul 4: Bucureştiul are nevoie de un medic, trebuie să-l facem bine

„Acestea sunt elementele de bază, ştiu ca deja devine plictisitor, este respinsă această sintagmă a stabilităţii, a echilibrului, dar în momente de instabilitate am înţeles că despre asta trebuie să vorbim şi să asigurăm când vine vorba de România”, a mai precizat Ciucă.

„Politica se face dintre oamenii, cu oameni şi pentru oameni. PNL în alianţă cu PSD vor face politică şi vor îndeplini actul administrativ pentru oameni. Dacă ne uităm la Primăria sectorului 4, avem atunci un model consacrat, aşadar Bucureştiul are nevoie de un medic, trebuie să facem Bucureştiul bine”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni la  Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

El i-a rugat pe liberali să vorbească cu oamenii ca să înţeleagă de ce PNL a decis să facă alianţă cu PSD, pe baza unei activităţi care a asigurat o bună guvernare şi stabilitate.

Citește și: Cîrstoiu: „Sufletul meu şi viaţa mea este una liberală. Capitala României ese un interes naţional”

„Vă rog sa le vorbiţi oamenilor să înţeleagă că am decis această alianţă pe baza unei activităţi care a asigurat o bună guvernare, acestea sunt elementele de bază. Ştiu ca deja devine plictisitor, este respinsă această sintagmă a stabilităţii, a echilibrului, dar în momente de instabilitate am înţeles că despre asta trebuie să vorbim şi să asigurăm când vine vorba de România. Vă rog să le vorbiţi oamenilor că n-am realizat acest construct politic pentru a duce în derizoriu relevanţa celorlalte partide politice.

Nu poate să existe democraţie fără opoziţie. Am realizat această construcţie politică pentru că doar aşa am putut să gestionăm toate momentele, situaţiile şi succesiunea crizelor cu care ne-am confruntat în această perioadă.Oamenii trebuie să vadă în acest construct politic exact disponibilitatea aceasta de dialog, de solidaritate, de empatie, de soluţie pentru a rezolva problemele cetăţenilor, problemele oamenilor, problemele României în momente deosebit de grele”, a mai spus preşedintele PNL.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te