Ciolacu: Voi oferi flori și mărțișoare de 1 martie. E o tradiţie frumoasă, care trebuie respectată

DE Miruna Moldoveanu | 01.03.2021 - 15:00
Marcel Ciolacu a declarat luni că va oferi flori şi mărţişoare de 1 martie/FOTO: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că va oferi flori şi mărţişoare de 1 Martie, motivând că este o tradiţie frumoasă, care trebuie respectată.

SHARE

„Am început deja de dimineaţă să ofer mărţişoare şi flori, de ieri chiar, cu soţia mea, astăzi am dat la colegele din sediu şi o să continuăm şi la Parlament. E o tradiţie care trebuie respectată, chiar o tradiţie frumoasă", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Întrebat ce părere are despre recomandarea ministrului Sănătăţii ca persoanele care le oferă să poarte mănuşi, Ciolacu a spus: „Fiecare dintre noi ne dezinfectăm, avem la noi (dezinfectant - n.r.), cred că domnul Voiculescu are alte probleme de rezolvat.”.

Marcel Ciolacu a mai declarat luni că aleşii locali ai partidului vor să vină la Palatul Cotroceni să protesteze, pentru că sunt nemulţumiţi de fondurile care le-au fost alocate în bugetul pe acest an.

 

Ciolacu a spus că va oferi flori și mărțișoare pe 1 martie"Au venit acum cu o anexă la proiectul bugetului de stat prin care s-au alocat aproximativ 380 de milioane de lei numai către cele trei formaţiuni politice care creează actuala coaliţie. Cu ce sunt de vină oamenii care trăiesc într-o administraţie câştigată de PSD? 20 de judeţe să nu primească niciun ban fiindcă sunt administraţii ale PSD. Asta e normalitatea pe care ne-o invoca preşedintele României prin Guvernul său? Nu e preşedintele Iohannis şi preşedinte la Buzău, sau la Teleorman, sau la Botoşani? Toţi aleşii locali din partid, în acest moment sunt dezbateri cu toţi preşedinţii, vor să vină la Bucureşti, să îşi pună eşarfele, să vină, culmea, nu vor să vină la Palatul Victoria, vor să meargă la Palatul Cotroceni fiindcă preşedintele ar fi trebuit să sesizeze aşa ceva. Niciodată nu s-a făcut asta în România", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă susţinută după şedinţa conducerii PSD, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.