Chirieac și Pandele s-au încăierat din cauza Newsweek România, care a scris critic despre ambii

DE Alexandru Pop | Actualizat: 14.08.2019 - 17:39
Cei care apar la Antena 3 se mușcă des între ei/FOTO: antena3.ro

Într-o emisiune a Antenei 3 de joi, Bogdan Chirieac și Florentin Pandele s-au acuzat reciproc de ticăloșii. Chirieac a introdus în discuție și Newsweek România, despre care a spus că ar primi bani de la Pandele. O informație complet falsă, fără nici o susținere faptică.

SHARE

În timpul emisiunii, Bogdan Chirieac a spus că în ciuda investițiilor masive, în București traficul este sufocant, iar în spitale condițiile sunt insalubre.

La aceste acuzații, Florentin Pandele a cerut să intre în direct să-i dea replica lui Chirieac.

Iată dialogul dintre cei doi:

Florentin Pandele: Vreau să-l anunț pe domnul Chirieac, care acum încearcă să promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau să îi spun că Gabi Firea nu este în nicio tabără din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu intră într-o tabără, că oricum presa o tot dă în tabăra domnului Paul Stănescu. Ea mi-a spus că este simplu membru al PSD

Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac.

Bogdan Chirieac: Nu înțeleg declarația mai multe decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă.

Florentin Pandele: Sunteți foarte prost informat, nu am nicio revistă. Voi publica în presă sumele și contractele pe care primiți.

Bogdan Chirieac: Vă rog să le publicați și să publicați toate contractele cu terenuri din Voluntari."

Articolele care l-au deranjat pe Bogdan Chireac: 

Pe ce mai dă bani Compania Națională de Drumuri: 10.000 de euro lui Chirieac pentru știri pozitive

Bani europeni pentru firma lui Bogdan Chirieac de la ministerul Rovanei Plumb

Premierul Viorica Dăncilă îi face publicitate lui Bogdan Chirieac

Revista Newsweek România nu este susținută financiar în nici un fel de către Florentin Pandele, dar nici de către soția sa, Gabriela Firea, ori de către Primăria Voluntari ori PMB.

Sabin Orcan, director Newsweek România: „De regulă, nu răspund la calomniile scornite despre noi de diverse personaje certate cu morala, cu logica sau cu legea. Îmi place să cred că publicul nostru e atât de inteligent încât își dă singur seama care-i adevărul.

Dar e culmea ipocriziei să fim calomniați de cineva ca Bogdan Chirieac - un ins care și-a scos la vânzare conștiința și care a făcut de râs această breaslă. Despre care chiar organizațiile profesionale au stabilit că nu-și merită eticheta de jurnalist, după celebrul episod al șantajului la șeful ANI. Și despre care am dezvăluit recent cum este plătit de PSD sau de CNAIR, ca să dea «știri pozitive».

Ca atare, țin să precizez încă o dată: revista noastră nu a fost, nu este și nu va fi niciodată sponsorizată de vreun politician sau de vreun afacerist cu probleme penale. Și nici de vreo instituție a statului.
Toate finanțările noastre sunt legale și transparente: publicitate, proiecte speciale și evenimente, donații, împrumuturi de la asociați.

De asemenea, nu am primit niciodată bani de la vreo primărie. Cu atât mai puțin de la primăriile conduse de cuplul Pandele-Firea. Despre care Newsweek România a scris în repetate rânduri în ultimul an.
E de ajuns pentru oricine să dea o căutare pe site ca să găsească zeci de știri și dezvăluiri despre «isprăvile» celor doi.”


Despre Firea în Newsweek România, aici
Despre Pandele, aici

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te