VIDEO Ce face Simion când Rusia devastează Ucraina: merge la biserică, la piață, împarte ajutoare

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.04.2022 - 11:57
George Simion, liderul AUR, transmite publicului ideea că este un bun creștin/FOTO: Facebook

Președintele AUR, George Simion, a fost reținut în apariții publice de la debutul invaziei ruse în Ucraina. Fiind perceput ca pro-rus, partidul său a pierdut procente în sondajele de opinie. Totuși, Paștele a fost un prilej pentru Simion de a încerca să puncteze electoral.

SHARE

Activitatea publică a lui George Simion este reliefată pe pagina sa de Facebook.

Majoritatea postărilor din ultima vreme au fost dedicate Învierii Domnului. Simion a postat fotografii cu el participând la principalele slujbe din această perioadă (Prohod, Înviere etc.), un clip video cu un copil care bate toaca într-o biserică, o fotografie cu Lumina Sfântă care a plecat de la Ierusalim spre România.  

La loc de cinste a stat un mesaj al lui Florin Piersic de Paște, cu următorul comentariu al lui Simion: „Să nu uităm că, în primul și în primul rând, Sfintele Paști sunt despre patimile Domnului și înviere! ristos a Înviat!”

Citește și: Rusia, fără un instrument de forță. Dreptul de veto în Consiliul de Securitate al ONU, restricționat

Ca să pozeze într-uun „om din popor”, liderul AUR a mers piață în Focșani, pentru a face cumpărături de Paște, iar în București a fost în Piața Obor, pentru a comenta la Realitatea TV despre prețurile mari la alimente. „Am mers în Piața Obor pentru a răspunde întrebărilor reporterului Realitatea TV, Ionela Arcanu, dar mai ales ale românilor simpli care trebuie să plătească din ce în ce mai mult la toate produsele”, a scris Simion pe Facebook.

O altă postare se referă la „un sondaj care spune că 11% dintre români m-ar invita la masa de Paște.” „Eu nu cred în sondaje dar v-aș invita pe toți la masa neamului”, a punctat Simion.

Citește și: Hepatita misterioasă, ce a dus la un deces și 17 transplanturi de ficat, a ajuns și în România

De asemenea, liderul AUR a împărțit ajutoare locuitorilor din Ciolpani (județul Ilfov).

Înainte de perioada pascală, Simion a ținut un discurs în plenul Camerei Deputaților împotriva lui Raed Arafat și s-a dus la sediul Societății de Transport București (STB) sub pretextul că vrea să facă un „control”.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.