Cătălin Cîrstoiu prezintă planul pentru Capitală: „Noi vrem să generăm un proiect unic"

DE Alin Crișan | Actualizat: 01.04.2024 - 19:57
Cătălin Cîrstoiu prezintă planul pentru Capitală: „Noi vrem să generăm un proiect unic" - Foto: INQUAM Photos/ George Călin/ Imagine cu caracter ilustrativ

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a prezentat câteva dintre proiectele pe care le are pentru a revitaliza Bucureștiul.

SHARE

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, subliniază importanța creării unui proiect unic pentru București, care să aibă în vedere atât nevoile și viziunile celor șase sectoare ale orașului, cât și ale cetățenilor care locuiesc în zonele limitrofe.

Cătălin Cîrstoiu prezintă planul pentru Capitală: „Noi vrem să generăm un proiect unic"

PSD şi PNL au făcut o şedinţă ca să stabilească o strategie comună pentru candidatul la Primăria Generală. 

De când a fost anunţat, Cătălin Cîrstoiu a participat la puţine acţiuni publice, iar promovarea lui nu a fost făcută uniform nici pe reţelele de socializare, nici clasic.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, subliniază importanța creării unui proiect unic pentru București.

"Noi vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală, un proiect care să includă viziunea celor șase sectoare și, mai mult de atât, să-și îndrepte atenția și către cetățenii Bucureștiului care locuiesc în Ilfov din cauza faptului că au migrat acolo, neavând condiții bune de viață în Capitală.

Cătălin Cîrstoiu prezintă planul pentru Capitală

Noi ne vom adresa unui București sănătos, unui București educat, unui București cu aer curat.

Problemele sunt, bineînțeles, cele ale orașului, așa cum sunt ele relatate de către cetățeni - sănătatea, educația, un oraș fără droguri, un oraș cu aer curat.

Rezolvăm problema transportului, a termoficării și problema urbanistică a Capitalei, pentru că noi credem că a venit vremea ca acest oraș să aibă o linie de dezvoltare urbanistică, să aibă un regulament urbanistic și nu doar idei despre cum ar trebui făcute aceste lucruri", a spus Cătălin Cîrstoiu la Antena 3 CNN.

Citește și: VIDEO Convoaie de tancuri Abrams și sisteme de artilerie Paladin de 9.600.000 $ tranzitează România

"Ies zilnic pe stradă, în parc, vorbesc cu oamenii, eu încerc să le arăt că Bucureștiul trebuie să fie reprezentat altfel, cu dinamism, cu corectitudine, chiar programul îl vom prezenta cu măsuri pe termen scurt, pe termen mediu, pe termen lung.

Eu nu vreau să mint oamenii, nu vreau să le spun că au apă caldă a doua zi, că vor avea un salariu mai mare, că autostradă suspendată. Eu vreau să le spun realitatea și cum o putem corija. Iar ceea ce văd astăzi este absolut îngrijorător, pentru că e un climat care nu cred că trebuie să existe în oraș. Promisiuni deșarte, promisiuni neîndeplinite.

Eu chiar vreau să fiu corect față de cetățeni și să le spun lucruri frumoase. Probabil în următoarele două săptămâni vor lansa proiectul și vor vedea cetățenii că avem o viziune corectă, fundamentată despre orașul ăsta.

Pentru că eu nu aud la nimeni discutând despre realele probleme ale orașului. Nu aud asta la niciunul din cei care vor să acceadă la Primăria Capitalei", a mai spu

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te