Camera Deputaților i-a aprobat deputatului Grosaru o plimbare în Panama, de 25.000 de lei

DE Valentin Mirică | Actualizat: 18.06.2021 - 12:48
Andi Grosaru Foto: Crai Nou

Camera Deputaților i-a aprobat deputatului Grosaru o plimbare în Panama, de 25.000 de lei, deși inițial conducerea instituției a avut rezerve față de această deplasare.

SHARE

Deputatul Andi Grosaru, reprezentând comunitatea italiană din România, a cerut aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaților pentru o deplasare în Panama, la final de iunie, la Forumul Parlamentar de Intelligence și Securitate.

Potrivit președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, deplasarea ar costa 25.000 de lei. Orban a spus că PNL a refuzat ca un deputat liberal să participe la acest forum. 

Citește și: EXCLUSIV Isărescu a recomandat publicarea lui Dan Voiculescu la Editura Academiei Române

În ședința din 25 mai a conducerii Camerei Deputaților s-a amânat o decizie privind aprobarea acestei deplasări. “Deci eu vă propun aşa: să amânăm punctul, să cerem informaţii suplimentare şi eventual să cerem şi un punct de vedere din partea Comisiei de apărare care să ne spună despre acest for“, a cerut Orban, iar propunerea sa a fost aprobată.

Camera Deputaților i-a aprobat deputatului Grosaru plimbarea

Însă, la 9 iunie, Orban a revenit la sentimente mai bune și a propus aprobarea: “Am mai avut discuţia, am mai avut discuţii; şi noi, de regulă, nu prea am refuzat participări de tipul ăsta și până la urmă am zis: hai să... Dar mai multă măsură din partea liderilor de grup în privința deplasărilor!“.

Singura care a cerut precizări a fost Cristina Prună (USR), vicepreședinte al Camerei. “Aș fi vrut să știu mai multe detalii“, a spus ea, dar pur și simplu a fost ignorată și s-a trecut la alte discuții.

Grosaru este deputat al comunității italiene din 2016, urmându-i în funcție tatălui său, Mircea Grosaru, deputat din 2004 în 2014, când a decedat.

Potrivit biografiei de pe site-ul Camerei Deputaților, Andi Grosaru a făcut facultatea de drept în cadrul Academiei de Poliție, pe care a absolvit-o la 29 de ani. 

Citiți și: Cu girul Academiei Române, Adrian Năstase face propagandă în favoarea Chinei și Rusiei

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.