Burduja, despre candidatura la Primăria Capitalei: Nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală

DE Florin Budescu | Actualizat: 21.11.2023 - 12:35
Burduja, despre candidatura la Primăria Capitalei - Foto: Facebook/Sebastian Burduja

Noul preşedinte interimar al PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, spune, despre eventuala sa candidatură la Primăria Capitalei, că el nu s-a "dat înapoi de la nicio bătălie electorală".

SHARE

Niciun bucureştean nu poate fi mulţumit de modul cum a administrat Capitala Nicuşor Dan, susţine politicianul.

Burduja a spus: „Aşa cum ştiţi, Partidul Naţional Liberal i-a trasat în februarie, anul curent, un decalog domnului primar general şi el viza, nu agenda Partidului Naţional Liberal, ci agenda bucureştenilor", a spus liderul interimar PNL Bucureşti.

Burduja, despre candidatura la Primăria Capitalei

Acest decalog viza "termoficarea oraşului, proiectele europene, stadiul marilor proiecte, de la Pasajul Ghica, până la Prelungirea Ghencea şi celelalte aspecte, spaţiile verzi, Parcul Cişmigiu, Parcul Herăstrău".

A avut şase luni, domnul primar Nicuşor Dan a răspuns. Evaluăm în cadrul echipei cât de bine s-a descurcat, dar eu cred că, dacă îl întrebaţi şi pe dânsul: 'Eşti mulţumit de cum arată oraşul ăsta, pe care îl administrezi de nişte ani de zile?', răspunsul onest nu poate să fie decât că nu este mulţumit, cum nu este nici un bucureştean mulţumit”.

Sebastian Burduja a afirmat că nu s-a bătut niciodată pentru funcţii, dar nu s-a dat niciodată înapoi de la provocări.

Citeşte şi: Burduja: Cred că PNL trebuie să aibă candidaţi proprii la Primăria Generală şi la sectoare

„Niciodată nu m-am dat înapoi de la nicio bătălie electorală. Şi când a fost să merg la Neamţ, unde n-aveam nicio şansă să candidez la Parlament, în 2016, am făcut lucrul acesta şi o să vă spun, chiar dacă n-am reuşit atunci să intru în Parlament: acele patru luni de zile în care am vorbit zi de zi, cu mii şi mii de români, au fost o experienţă extraordinară.

(...) Nu m-am bătut niciodată după funcţii, dar nu m-am dat niciodată înapoi de la provocări”, a adăugat Burduja.

Întrebat dacă, în şedinţa conducerii PNL, liderul partidului, Nicolae Ciucă, a spus că i-a făcut o ofertă lui Nicuşor Dan, de a intra în PNL, Sebastian Burduja a răspuns:

Citeşte şi: Sebastian Burduja: Românii să nu tremure nici de frig, nici de frica facturilor

„Să ştiţi că încă n-am mers la Modrogan 22, ca preşedinte al filialei Bucureşti, şi nu-mi amintesc să fi văzut vreodată vreo adeziune a domnului Nicuşor Dan la Partidul Naţional Liberal”.

„Nu putem discuta de o candidatură a cuiva care nu este membru al Partidului Naţional Liberal, din partea Partidului Naţional Liberal.

(...) Trebuie să întrebaţi în altă parte, eu ce vă pot spune este că, din perspectiva mea, atât timp cât suntem prin noi înşine şi avem unii dintre cei mai performanţi sau cei mai performanţi aleşi locali din ţară, şi nu de ieri, ci de multe cicluri electorale, cu siguranţă, avem datoria să venim în faţa celei mai importante comunităţi, ca putere economică, cu o ofertă proprie”, a explicat Burduja, conform Digi24.

Cea mai bună opţiune

Întrebat ce poziţie ocupă în sondaje şi dacă are şanse la Primăria Capitalei, el a susţinut că „sondajele pot arăta eventual o poză în timp”, iar testul final este la vot. Burduja s-a declarat convins că PNL va alege cea mai bună opţiune pentru Primăria Generală a Capitalei.

„Sunt convins că Partidul Naţional Liberal la Bucureşti are toate şansele şi întreg potenţialul de a fi pe primul loc şi vom stabili aceste ţinte în perioada imediat următoare. Noi nu intrăm în nicio bătălie cu mentalitatea de a fi pe un alt loc decât pe locul întâi”, a transmis liderul liberal.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te