Bobby Păunescu susține că a fost eliminat abuziv din cursa pentru Cotroceni

DE Alexandru Pop | Actualizat: 29.09.2019 - 17:04
Bobby Păunescu Foto: Facebook

Regizorul Bobby Păunescu susține că 65.444 de semnături de pe listele sale de susținători au dispărut fie din neglijanță, fie urmare a abuzului funcționarilor AEP. Păunescu afirmă că a depus semnăturile a 243.000 de susținători, iar BEC susține că au fost doar 177.556.

SHARE

`Pe tot parcursul procesului de inventariere a listelor de susținători, personalul tehnic auxiliar AEP a avut controlul deplin asupra tuturor listelor preluate și, astfel, nu s-a putut verifica modul în care toate aceste liste au fost manipulate; a fost și este imposibil de asumat și de acceptat rezultatul unei astfel de numărători, care a viciat în mod grav și decisiv rezultatul.
Fapt pentru care somăm public Biroul Electoral Cental să facă publice cererea de înscriere, în care se vede că Bobby Păunescu a depus semnăturile a 243.000 de susținători și procesul verbal de numărare a voturilor, prin care se vede dezinformarea personalului tehnic auxiliar AEP`, se arată într-un comunicat ale departamentului de comunicare a lui Bobby Păunescu. 

În comunicat se explică faptul că Bobby Păunescu a avut acces la dosarul său, depus la BEC, doar după ce AEP a inventariat semnăturile. `Înregistrarea dosarului la BEC a fost făcută prin declararea și depunerea numărului total de 243.000 de susținători. Preluarea întregului dosar, cu toate listele de semnături, a fost făcută de către personalul tehnic auxiliar a AEP, care a efectuat în mod netransparent activitatea de inventariere a listelor de semnături și, ulterior, a transmis date nereale BEC, adică a comunicat un număr mult mai mic de semnături!
Accesul candidatului a fost permis, de către personalul tehnic auxiliar AEP, doar după încheierea procesului de inventariere, când i-a fost înmânat spre semnare un document care conținea doar 193.000 semnături. Pe parcursul întregului proces desfășurat în sediul BEC, toate informațiile care ajungeau la candidat cu privire la totalul susținătorilor erau contradictorii, situându-se însă în jurul valorii de 200.000.
Cu ocazia publicării deciziei BEC, s-a constatat cu stupoare că numărul total al susținătorilor, reținut în decizie, a fost de 177.556, cu mult sub numărul de semnături ale susținătorilor predat la depunerea dosarului de candidatură, ba chiar și sub numărul pe care reprezentanții AEP au încercat să îl impună inițial candidatului spre asumare`, se afirmă în comunicatul lui Păunescu. 

În finalul comunicatului, el afirmă că va continua să se lupte cu sistemul mafiot: `Împreună cu asociațiile și organizațiile pe care le conduc și din care fac parte ne vom lupta cu acest sistem mafiot. În primul rând, vom lupta pentru dreptul fiecărui român care vrea să facă ceva pentru țara lui, care mai crede în România`. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te