Barna, chemat la DLAF: Mi s-au cerut informații în legătură cu un proiect aflat în verificare

DE Miruna Moldoveanu | 11.03.2021 - 11:57
Barna ar trebui să ofere informații despre un proiect aflat în verificare/FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Vicepremierul Dan Barna anunţă că a fost invitat de către Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF) ca să furnizeze informaţii în legătură cu activitatea desfăşurată în cadrul unui proiect aflat în verificare.

SHARE

„Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil şi vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfăşurat-o înainte de a intra în politică. În aceste zile, solicitarea mea a dat roade şi am primit o invitaţie de la DLAF pentru, şi citez, 'furnizarea informaţiilor pe care le deţineţi în legătură cu activitatea desfăşurată în cadrul proiectului' aflat în verificare", scrie liderul USR, joi, pe Facebook.

Citește și: Școala, închisă cu recordul de 481 elevi infectați. În toamnă, școala s-a oprit la 541 copii bolnavi

El îşi exprimă speranţa ca, în urma acestei discuţii, să se lămurească toate aspectele legate de proiectul respectiv, iar verificarea începută în campania electorală să îşi încheie parcursul.

DLAF cere informații despre un un proiect aflat în verificare

"Era foarte bine dacă această invitaţie nu s-ar fi lăsat atât aşteptată - am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidenţiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spaţiul public.

Citește și: EXCLUSIV Regulamentul UE care-l îngroapă pe Barna: i-a dat ilegal bani europeni surorii (DOCUMENTE)

Acum sper că, odată cu această invitaţie, pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar verificarea începută în campania electorală să îşi încheie parcursul şi să scurteze drumul adevărului către lumină.

Citește și: Meghan lansează fake news. Fiul ei, Archie, nu e prinț, potrivit unei hotărâri de peste 100 de ani

Adevărul, onestitatea şi transparenţa au caracterizat întreaga mea carieră - în politică şi înainte - iar prezenţa mea la DLAF este exact garanţia că asta nu este un slogan, ci un crez", a conchis Barna, potrivit Agerpres.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.