Atac suburban al unui membru CNA împotriva lui Băsescu. Fostul președinte i-a dat replica

DE Alexandru Pop | Actualizat: 02.01.2019 - 16:08
Radu Herjeu l-a atacat suburban pe Traian Băsescu. Acesta i-a răspuns

Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, l-a atacat dur pe fostul președinte Traian Băsescu, pe fondul dezvăluirilor Newsweek România despre jurnaliștii și analiștii plătiți de PSD.

SHARE

„Să-l vezi pe băsescu vituperând împotriva «jurnaliștilor și analiștilor» plătiți de politicieni pentru a manipula e ca și când ai auzi o matroană de bordel plângându-se de prostituția exacerbată care distruge valorile morale ale nației!”, a scris Radu Herjeu.

 

Injuria a venit după ce Traian Băsescu a scris, în ultima zi din 2018, cu referire la dezvăluirile făcute de Newsweek România, că „Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul roşu) şi mulţi alţii inundă seară de seară televiziunile de ştiri cu analizele şi opiniile lor “independente” despre oameni politici, vinovaţi şi nevinovaţi, partide politice, evoluţia ţării şi a lumii etc. 
Mercenarii jurnalismului românesc sunt de fapt doar nişte simbriaşi slugarnici, plătiţi bine de PSD, promovaţi insistent de televiziunile de ştiri şi consistent preluaţi de agenţia rusească de intoxicare mediatică Sputnik, care seară de seară îşi recită mesajul comandat prin contract, mesaj menit să distrugă încrederea românilor în instituţiile propriului lor stat, dar în deplin acord cu obiectivele propagandei Moscovei.”

Citește și CEA MAI CITITĂ INVESTIGAȚIE NEWSWEEK. Caracatița „jurnaliștilor" și „analiștilor" plătiți de PSD

Fostul președinte i-a răspuns ulterior lui Radu Herjeu, printr-o postare pe Facebook

„Salut neutralitatea CNA – Radu Herjeu

Radu Herjeu, ajuns pe criterii politice membru CNA, reacţionează în stilul specific celor lipsiţi de argumente dar şi de inteligenţă: JIGNEŞTE .

Se vrea o replică la postarea mea din 31.12.2018 legată de unii din mercenarii PSD sau ai puşcăriaşului Voiculescu deghizaţi în analişti, jurnalişti sau sociologi independenţi, fie că ei se numesc Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Marius Ghilezan, respectiv Gâdea, Badea, Zamfir Ursu,Radu Tudor.

Chiar şi Radu Herjeu poate pricepe că televiziunile de ştiri sunt invadate de mercenari plătiţi de partide . Sau cumva calitatea de demnitar, membru CNA, nu are nici o legătură cu corecta informare a telespectatorilor ?

Ce nu pricepe Radu Herjeu este faptul că oamenii politici pot susţine în dezbateri poziţii politice ale partidelor lor, ceea ce este corect, în timp ce analiştii care se dau independenţi dar în realitate sunt plătiţi prin contracte de către partide, nu fac altceva decât să înşele şi să manipuleze telespectatorii sub calitatea autodeclarată de analist, jurnalist sau sociolog independent . Aceştia din urmă sunt de fapt mercenarii presei, pe care agenţia de dezinformare Sputnic îi <soarbe din priviri> şi pe care Herjeu a simţit nevoia să-i apere, probabil la comanda stăpânilor politici.

Herjeu crede probabil că funcţia lui nu are nici o legătură cu corecta informare a publicului . Sau cumva Herjeu lucrează pentru ca stăpânii politici să-i mai dea un mandat la CNA drept pentru care face, spune şi scrie tot ce i se cere ?

Vai de capul tău Radu Herjeu!”, a scris Traian Băsescu.

Citește și „Jurnaliștii” aflați în simbria PSD, preferații portalului de propagandă rusă Sputnik

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te