Ar putea să-l susțină PNL pe Piedone la Primăria Capitalei? Ciucu: Nu aș putea să fac politică ca el

DE Daniel Toșa | Actualizat: 22.04.2024 - 08:20
Ar putea să-l susțină PNL pe Piedone la Primăria Capitalei? Ciucu: Nu aș putea să fac politică ca el - Foto: Facebook (Colaj)

Ar putea să-l susțină PNL pe Piedone la Primăria Capitalei? Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a exprimat ferm opoziția față de susținerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, chiar și în ipoteza în care PNL ar solicita acest lucru.

SHARE

Ar putea să-l susțină PNL pe Piedone la Primăria Capitalei? Edilul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat la B1TV că nu va sprijini un astfel de scenariu chiar dacă formațiunea politică din care face parte ar agrea acest lucru alături de PSD.

Ar putea să-l susțină PNL pe Piedone la Primăria Capitalei? Ciucu: Nu aș putea să fac politică ca el

"Când spun acest 'nu' categoric, o spun puțin împotriva a ceea ce am învățat în politică în ultimul timp. Dacă ajunge domnul Piedone primar, mie îmi va fi greu pentru că am spus deja acum 'nu'.

De obicei trebuie să lași o portiță, trebuie să lași o ușă deschisă, mai ales când e vorba de un primar general de care depinzi. Dar nu cred în acest moment că domnul Cristian Popescu Piedone poate sau ar trebui să fie primar general al Capitalei", a declarat Ciucu la b1TV.

Citește și: Ce spune Rareș Bogdan despre o candidatură la primăria București. Mă gândesc serios

El a subliniat că există anumite așteptări în ceea ce privește candidatul la Primăria Capitalei, inclusiv anvergura intelectuală, moralitatea și înțelegerea orașului dincolo de aspectele de show.

În ciuda popularității lui Piedone, în special în rândul electoratului AUR, Ciucu a indicat că nu se regăsește în abordarea acestuia în politică și că PNL cu siguranță nu îl va susține.

Citește și: Piedone propune PSD-ului „victoria” la prezidențiale în schimbul susținerii la Primăria Capitalei

"Dacă mi se cere să îl susțin pe Cristian Popescu Piedone, o să spun foarte politicos, eu personal, în calitate de liberal cu ștate vechi deja, să fiu lăsat să îmi fac propria campanie și să nu fiu băgat în această construcție politică", a adăugat Ciucu.

Cîrstoiu regretă că nu l-a ascultat pe Băsescu

Candidatul PSD-PNL la Primăria București Cătălin Cîrstoiu a declarat că regretă că nu l-a ascultat pe fostul preşedinte Traian Băsescu atunci când acesta l-a sfătuit să nu candideze.

Da, mi-a spus atunci, ca şi tata, că atâta timp cât eşti medic oamenii îţi apreciază eforturile, apreciază ceea ce faci, oamenii vin să spună un păs şi rolul tău e să îi ajuţi. 

Dacă intri în povestea asta politică o să vezi că vei deveni peste noapte aproape cel mai urât dintre pământeni”, a afirmat Cîrstoiu. 

El a mai fost întrebat dacă îi pare rău că nu l-a ascultat pe Băsescu.

“Cinstit, da”, a răspuns Cătălin Cîrstoiu.

În 20 martie, Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă a vorbit cu naşul său de cununie, Traian Băsescu, înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei, relatează News.ro.

”Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă, în care domnia sa (..) mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta. (..) dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care, cinstit, l-a făcut şi tatăl meu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te