Alianța pentru Patrie nu poate folosi numele și imaginea lui Dragnea. „Genunche” Pop, numit șef

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.08.2022 - 17:23
Dragnea FOTO: FB
Dragnea FOTO: FB

Schimbare majoră în Alianța pentru Patrie. Întrunită în ședință, conducerea APP a decis o serie de modificări, printre care încetarea asocierii cu numele și imaginea lui Liviu Dragnea. Decizia ar urma să fie valabilă până la rezolvarea problemelor acestuia cu justiția.

SHARE

"Biroul Permanent  Național al Alianței Pentru Patrie s-a întrunit astăzi 24.08.2022, în Ședidință ordinară, și a adoptat următoarele decizii importante, pe care vi le aducem la cunoștință:

Citește și: VIDEO Oamenii lui Putin sar în aer. Primarul din Zaporojie, ucis în explozia unei mașini capcană

1. Doamna Vicepreședinte A.P.P. Mariana Vârgă, fost magistrat și Șefă a Departamentului Juridic al A.P.P. a fost numită Purtător de cuvânt al partidului.

2.Domnul Vicepreședinte A.P.P. Liviu Marian Pop, fost Ministru al Educației a fost numit Președinte interimar al A.P.P. București, urmând ca Organizația A.P.P. Sector 1, să-și desemneze înlocuitorul pe funcția deținută până în prezent de domnul Liviu Marian Pop, în prima ședință internă.

3. Domnul Președinte A.P.P.  Valentin Păduroiu, precum și membrii Comisiei Centrale de Organizare, au primit mandate pentru deciziile tehnice de organizare și control, pe care le va lua, în privința organizațiilor de partid.

4.Biroul Permanent Național a decis astăzi înfințarea a două funcții noi, la nivel central și județean, respectiv funcția de Vicepreședinte pentru ”Relații Internaționale și Studii Europene”, și funcția de Vicepreședinte pentru ”Cultură și Identitate Națională”.

Citește și: Polițistă lua mită pentru înmatriculări și numere preferențiale. Le aducea la client cu portbagajul

5.Biroul Permanent  Național al Alianței Pentru Patrie, a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea, în cadrul C.E.X. desfășurat la Bacău în data de 18.08.2022, unde a participat ca invitat, prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului.
Biroul Permanent  Național al Alianței Pentru Patrie înțelege că motivarea solicitărilor sale vin în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică.
 
Alianța Pentru Patrie nu dorește ca în această perioadă în care dl Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile si libertățile cetățenești ale acestuia.

În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca dl Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP.

Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea", se arată într-un comunicat al Aliaței. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te