27 septembrie – ziua în care PNL va începe reconstrucția județului Constanța (P)

DE Newsweek România | 25.09.2020 - 15:20
Mihai Lupu, candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța

Duminică, 27 septembrie, este o zi decisivă pentru România în general și pentru județul Constanța în special.

SHARE

Este momentul în care județul nostru are șansa să aleagă o nouă echipă, oameni care să lucreze pentru binele Constanței, la profesioniști cărora să le pese de oameni și nu de interesele proprii.

Pe 27 septembrie este ziua în care, dacă votăm, putem să schimbăm destinul județului, putem să ne mândrim că am pus umărul la înfăptuirea schimbării.

Finalul dictaturii PSD

Alegerile din 27 septembrie sunt o șansă pentru județul Constanța, ținut în sărăcie și subdezvoltare de PSD ani și ani de zile. Constănțenii pot alege să se elibereze de PSD, după 20 de ani, și să opteze pentru oameni care vor dezvolta localitățile și vor crește nivelul de trai al fiecărui cetățean.

„Constănțenii au două alternative reale de vot: PNL sau PSD. Orice vot irosit, oferit unui alt candidat, favorizează în mod indirect PSD. Numai Partidul Național Liberal are șansa de a înfrânge PSD și de a produce schimbarea pentru Constanța și pentru constănțeni. 

PNL are argumentele cele mai puternice pentru votul și încrederea cetățenilor, are cei mai buni primari, cu cele mai multe realizări, are candidați competenți, capabili să aducă dezvoltare și un trai mai bun acolo unde pesediștii au adus doar sărăcie și stagnare.

Pot spune, fără a exagera, că județul Constanța a decăzut în era PSD. Dar prin votul de pe 27 septembrie putem spune stop și putem pune capăt acestei dictaturi”, spune Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

Guvernul Orban, aliatul Constanței

Un sprijin de neprețuit pentru județul Constanța vine de la Guvernul PNL care, în niciun un an de zile, a reușit să îndrepte România spre un drum care va aduce în cele din urmă bunăstare pentru fiecare, să pună bazele unui model de dezvoltare occidental care să producă prosperitate.

„Rezultatele administrațiilor noastre locale au dovedit superioritatea modelului liberal bazat pe investiții în dezvoltare asupra modelului PSD bazat pe consumul unor resurse din ce în ce mai puține, model care produce stagnare, deteriorarea infrastructurii și izolare. Guvernul Orban este astăzi aliatul și partenerul pentru dezvoltarea județului Constanța.

Domnul Ludovic Orban, primul-ministru al României, ne-a dat toate asigurările că județul nostru este extrem de important pentru Executiv, spunând că este misiunea noastră, a liberalilor, să facem dreptate în Constanța, să oprim acești 20 de ani în care Constanța a fost ținută pe loc. Are dreptate, este misiunea și, mai presus de orice, este datoria noastră!”, a mai spus Mihai Lupu.

„Ne-am săturat de baroni și de corupți”

Candidatul PNL pentru Consiliul Județean Constanța a subliniat că, pe 27 septembrie, constănțenii au o alegere simplă și clară: fie votează PNL pentru modernizare, dezvoltare, civilizație, un model bazat pe investiții, fie rămân cu modelul toxic patentat de PSD prin irosirea banilor publici și punerea în pericol a economiei, o administrație care a adus numai stagnare, degradare și blocaj.

„Constănțeni, este momentul să ieșiți la vot! Votați pentru copiii voștri, pentru familiile voastre, votați pentru Constanța noastră dragă! Pentru că noi, cu toții, ne-am săturat de PSD, ne-am săturat de baroni și de corupți, ne-am săturat de furturi și de minciuni!

27 septembrie este momentul nostru, este ziua în care vom începe reconstrucția Constanței!”, a declarat Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

_______________

Comandat de PNL, Executat de: News International SA, cod AEP 21200012

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te