Polițiștii care l-au oprit pe Horodniceanu în trafic, cercetați. Marian Godină reacționează dur

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 07.07.2023 - 10:01
Polițiștii care l-au oprit pe Horodniceanu în trafic au dosar penal. Marian Godină reacționează dur Foto: Inquam Photos / George Călin

Cei doi polițiști, care în timpul serviciului au oprit o mașină condusă de procurorul Horodniceanu, au fost sancționați pentru acțiunea lor. Li s-a făcut dosar penal, a dezvăluit polițistul Marian Godină pe pagina lui de Facebook, pentru abuz și divulgare de secrete de serviciu.

SHARE

Cei doi polițiști, care în timpul serviciului au oprit o mașină condusă de procurorul Horodniceanu, au fost sancționați pentru acțiunea lor. Li s-a făcut dosar penal, a dezvăluit polițistul Marian Godină pe pagina lui de Facebook. Ei ar fi fost audiați la Parchet pentru abuz în serviciu și divulgare de secrete de serviciu. Daniel Horodniceanu, care i-a sfidat când a fost oprit pentru un control de rutină și s-a enervat că cei doi polițiști rurali ”nu îl cunosc” este doar anchetat intern.

„Cu un ministru de interne plagiator și mincinos, susținut de un președinte care promitea o Românie educată, doi polițiști au oprit în trafic o mașină.

Citeşte şi: Horodniceanu, ex-DIICOT, teren de la un afacerist ulterior condamnat

Doar că la volanul acesteia nu se afla un conducător auto, așa cum ar fi normal, ci era dl Horodniceanu însuși, zeul suprem care ar fi trebuit recunoscut de către orice muritor de rând, cu atât mai mult de către un polițist.

După ce a făcut un tam-tam de trei lei, în totală neconcordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă, procurorul Horodniceanu este anchetat intern. Partea gravă acum urmează.

Nu tot intern, ci în cadrul unui dosar penal, au fost chemați la parchet cei doi polițiști, care au fost audiați cu privire la infracțiunile de abuz în serviciu și de divulgare de secrete de serviciu sau nepublice.

Polițiștii au fost audiați

Dacă nu luăm atitudine acum, atunci să nu vă mirați când ne vom întoarce la vechile metehne, când legea era doar pentru oamenii de rând.

Citeşte şi: VIDEO Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, oprit de polițiști: Dar de ce nu mă cunoașteți, oare


Pentru că nu văd de ce un polițist și-ar mai risca serviciul și ar mai risca să fie anchetat, când ar putea foarte ușor să amendeze câțiva fraieri și ar trece cu vederea abaterile comise de horodniceni d-ăștia care se cred mici Dumnezei pe pământ.

În altă ordine de idei, mă întreb de ce acest Horodniceanu nu a fost încă exclus din magistratură și îi promit pe această cale că voi sta cu ochii pe acest caz și voi scrie tot ce se va întâmpla.

Asta că tot a ținut cineva neapărat să dea la o parte cu bățul pojghița de pe rahat”, a scris Marian Godină pe rețelele de socializare. 

Procurorul Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, și actual vicepreședinte al CSM a încercat să-i intimideze pe polițiștii care l-au oprit în județul Iași pentru un control de rutină, potrivit unei filmări publicate de jurnalist.ro.

Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, oprit de polițiști: Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului!

Deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc. „Faceți cu mine chestii d-astea?”, afirmă fostul șef DIICOT.

Poliţistul a spus că nu îl cunoaşte, Horodniceanu întrebându-l „Dar de ce nu mă cunoaşteţi, oare?”.

Horodniceanu fusese oprit pe un drum din judeţul Iaşi pentru că făcuse o depăşire fără a semnaliza corespunzător şi pentru că rula cu o viteză mai mare decât cea legală.

Poliţistul i-a spus că nu îl amendează, ci doar i-a solicitat actele şi că a dorit să îi atragă atenţia privind greşelile comise în trafic.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te