Boicot la cursurile avocatului conspiraționist Piperea, promovat de Sputnik. „Au venit doi studenți”

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.04.2023 - 18:06
Gheorghe Piperea - Foto: Antena3.ro

Avocatul Gheorghe Piperea se plânge că studenții i-au boicotat cursurile de drept pe care le susține la facultate. Piperea a fost promovat de portalul rus Sputnik și este un campion al teoriilor conspirației susținând că măsurile anti-COVID sunt abuzive.

SHARE

Gheorghe Piperea se victimizează susținând că lumea nu îi înțelege bunele intenții și că îi boicotează cursurile.

„O întreagă lume mă detestă și nu stiu de ce. O lume care se crede bună și dreaptă și care crede că are nevoie de spațîi sigure, care nu le deranjează certitudinile și nu le forțează ieșirea din stereotipie.

Dintr-o serie de 220 de studenți de anul III azi au venit la cursul meu fix 2.

Este, de data asta, un evident boicot. Nu mai e vorba de îmbunătățirea cursului, necesitate care mă presează, de altfel, an de an, și mă determina mereu să înnoiesc ceea ce predau și scriu.

Nu se poate că o muncă de peste 28 de ani că dascal, zeci de mii de pagini de lucrări de referință scrise de mine în ultimii 25 de ani, un doctorat la Paris și o insistență de a veni de 3-4 pe săptămână la facultate, punând alăturea două afaceri profesionale de 2-3 milioane pe an, să fie chiar inutile și lipsite de interes.

Este evident că e vorba doar de acea sancțiune pe care o ‘merit’ pentru că am nerușinarea de a trage lumea de mânecă, de a încercă să îi trezesc din somnabulism pe captivii coliviei ideologice nounormale.

Așa îmi trebuie, nu?”, se victimizează Piperea pe rețelel de socializare.

Piperea a ieșit în evindență prin negarea COVID

În iunie 2020 el a vorbit despre „dictatura sanitară” și a îndemnat oamenii să iasă în stradă. "Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj: duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea”.

Piperea se credea și doctor și cerea profesorilor să nu mai poarte mască. 

Avocatul Gheorghe Piperea este printre personajele cele mai apreciate de publicația pro-rusă Sputnik, fiind preluat frecvent de acest site, scria Newsweek în septembrie 2020.

"Profesorii se plâng de ochi înroșiți de la măsti, care orienteaza ascendent respiratia, cu tot cu microbii “colectati” din aerul respirat, imbibat cu CO2. Se plâng si ca nu se pot face înțeleși când vorbesc de dupa masca. Se și tem însă. De aceea, cei mai multi aleg sa se supună....”

”S-a terminat cu arestul forțat, la domiciliu sau în “spitale” de carton, pe motiv de carantinare a cetățenilor români reveniți din străinătate sau de internare obligatorie a asimptomaticilor pe motiv de infectare cu coronavirus”, a fost o altă reacție denaturartă a lui Gheorghe Piperea.

Citește și: Avocatul PSD, promovat de Sputnik, instigă profesorii să încalce legea și să-și dea măștile jos

Credea că Bill gates conduce lumea și infectează

„Apropo de vindecătorul Bill - în afară de faptul că individul ne consideră pe toți niște terminale care pot fi infectați cu viruși/virusuri și, ulterior, vindecați cu anti-viruși/vaccin, e curios că nimeni nu se întreabă de ce Bill se insinuează ca specialist în virusologie și epidemiologie... China și Bill Gates au acces direct, nestingherit, la toate informațiile, planurile și strategiile zisei organizații, ca și când ar fi o magazie din fundul propriei lor curți”, scria Piperea cu referire la OMS.

Citește și: Olivia Steer: Bill Gates ne-a infectat cu COVID ca să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te