VIDEO Zeci de meniuri KFC, livrate imediat la hotelul din Moscova unde președintele Chinei s-a cazat

DE Daniel Toșa | Actualizat: 23.03.2023 - 14:24
Zeci de meniuri KFC, livrate imediat la hotelul din Moscova unde președintele Chinei s-a cazat - Foto Colaj: Profimedia Images & Twitter/@maria_drutska

Zeci de sacoșe cu „mâncarea americană” de la KFC a fost livrată la hotelul de lux al lui Xi Jinping din capitala rusă imediat după sosirea delegației chineze și înainte ca acesta să se așeze la o discuție maraton de patru ore cu Putin.

SHARE

"Zeci de meniuri KFC ar fi fost livrate la hotelul de cinci stele din Moscova al președintelui chinez Xi Jinping, după discuțiile productive cu Vladimir Putin.

Xi și Putin au purtat patru ore și jumătate de discuții luni, 20 martie, numindu-se reciproc "prieten drag" și chiar mergând împreună până la mașina președintelui chinez.

Zeci de meniuri KFC livrate imediat la hotelul din Moscova unde președintele Chinei s-a cazat

Discuțiile au fost însoțite de o masă cu șase feluri de mâncare care a inclus blini cu prepeliță și ciuperci, pește și sorbet de rodie, potrivit unui meniu publicat de un jurnalist din presa de stat.

Se pare că comanda mare de KFC a fost livrată, de asemenea, la hotelul de lux al lui Xi din capitala rusă imediat după sosirea delegației chineze.

Citește și: VIDEO Demonstrație de forță în fața lui Putin. Bombardiere US B-52, flancate și de avioane românești

"Destinatarii mâncării erau necunoscuți", a declarat presa rusă.

Dar o securitate puternică a stat deoparte în timp ce curierii se aliniau pe trotuar cu zeci de pungi cu mâncare, în imaginile surprinse de Ruptly, o agenție de știri video de stat rusă.

Citește și: Ciolacu, despre pensiile speciale: Dacă luăm ad literam ce ne-am asumat în PNRR, depopulăm MApN, MAI

"Zeci de pachete de la KFC au fost livrate la hotelul de cinci stele Soluxe din Moscova, unde era cazat Xi Jinping", a scris jurnalista ucraineană Maria Drutska pe Twitter, alături de înregistrarea video.

Anul trecut a fost raportat că, în urma invaziei lui Putin în Ucraina, Yum! Brands (operatorul KFC) vindea 70 de restaurante KFC din Rusia către Smart Service (operatorul rus), celelalte rămânând în franciză independentă, potrivit The Moscow Times.

Yum a precizat că francizații Smart Service vor fi "responsabili" de păstrarea angajaților companiei din Rusia și de schimbarea mărcii magazinelor.

Se pare că această comandă specială către hotelul lui Xi purta încă marca KFC

Alte lanțuri de fast-food și-au anunțat anul trecut ieșirea din Rusia. Starbucks a anunțat că va închide 130 de magazine în luna mai, la fel ca și McDonald's.

În timpul întâlnirii de luni dintre Xi și Putin, liderul rus a declarat că este deschis la discuții pe tema Ucrainei, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te