VIDEO Ucrainenii au distrus centrul de control al diviziei aeropurtate rusești. Comandanții au murit

DE Daniel Toșa | 14.07.2022 - 10:02
VIDEO Ucrainenii au distrus centrul de control al diviziei aeropurtate rusești. Comandanții au murit/FOTO: Captura video

Forțele armate ale Ucrainei au atacat și distrus postul de comandă al Diviziei 106 aeropurtate rusești. Personalul de comandă a fost lichidat.

SHARE

Peste 28 de soldați ruși au fost uciși și răniți în urma atacului, inclusiv:

Comandantul diviziei, colonelul Seliverstov - rănit , șeful de stat major, prim-adjunctul comandantului diviziei, colonelul Kulikov - grav rănit. Comandantul adjunct pentru armament colonelul Kudrin și Adjunctul Сomandantului Colonel Kuzminov au fost uciși.

Image

Image

Anterior, Tsymbalyuk a declarat că armata ucraineană a distrus postul de comandă al Armatei a 20-a ruse. Mai mult de 40 de persoane au fost ucise de lovitura de artilerie.

Potrivit jurnaliștilor, doi colonei și un locotenent-colonel au fost uciși de loviturile Forțelor Armate ale Ucrainei cu sisteme HIMARS asupra unui post de comandă rusesc în apropiere de Kherson.

Armata ucraineană intensifică loviturile asupra pozițiilor de comandă rusești

Utilizarea lansatoarelor multiple de rachete americane HIMARS a permis Forțelor Armate ale Ucrainei să mărească raza de acțiune și precizia loviturilor și, ca urmare, să distrugă efectiv zeci de posturi de comandă ale armatei ruse și depozite de muniții. "Rezervele" trupelor de ocupație au scăzut drastic, iar această situație le amenință cu "alunecarea" în zona de luptă. Armata ucraineană, între timp, crește intensitatea loviturilor.

Situația din ultimele două-trei săptămâni, când depozitele de muniții ale armatei ruse au început să zboare în aer pe teritoriul temporar ocupat al Ucrainei, a provocat o adevărată panică Donețk, cât și în Federația Rusă.

HIMARS a băgat spaima în ruși

Au fost deja distruse mari depozite de muniții în Shakhtersk, Donețk, Luhansk, Torez, Nova Kakhovka și alte așezări. Mai mult, arsenalul de muniție depozitat acolo era cu adevărat colos de distrugere: detonarea putea dura o zi.

Aproape toate canalele de telegramă rusești și "republicane" scriu acum despre "impresiile de neuitat" ale MLRS-ului HIMARS. În plus, deseori nu uită să-i salute pe cei care au ridiculizat capacitățile armelor occidentale.

"Fiecare armă pe care politicienii de vârf ai Federației Ruse, comandamentul Forțelor Armate Ruse, experții militari și mass-media o numesc "f*ctă", devine o legendă, iar numele ei devine un nume de familie.

Image

Bayraktar și HIMARS vor rămâne în istorie

Numele Bayraktar este acum cunoscut și venerat în întreaga lume. Am învățat abrevierea HIMARS în câteva zile și este puțin probabil să o uităm în timpul vieții noastre.

Dacă vreți ca marca dumneavoastră de echipament militar să devină o legendă, trimiteți-o să opereze în armata rusă, care este blocată în anii 1970", scrie tăios Bulba Prestolov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te