VIDEO „Triunghiul Alaska” unde au dispărut 20.000 de oameni, cel mai misterios loc de pe Pământ

DE Elena Andrei | Actualizat: 24.09.2023 - 23:54
Misterul „Triunghiului Alaska” unde 20.000 de oameni au dispărut fără urmă - Foto: Profimedia Images (imagine cu caracter ilustrativ)
Triunghiul Alaska - Foto: aenetworks.tv

„Triunghiul Alaska” unde au dispărut 20.000 de oameni, cel mai misterios loc de pe Pământ. Zona, nu foarte populată, oferă mai multe întâmplări și fenomene paranormale decât orice altă zonă de dimensiuni similare de pe Pământ.

SHARE

„Triunghiul Alaska” unde au dispărut 20.000 de oameni, cel mai misterios loc de pe Pământ.  

Pe lângă apariții de OZN-uri triunghiulare, fantome și creaturi „agresive” de tip Bigfoot, „Triunghiul Alaska” este cunoscut și pentru un număr remarcabil de dispariții inexplicabile.

„Triunghiul Alaska”, unde au dispărut 20.000 de oameni, cel mai misterios loc de pe Pământ 

De fapt, History Channel spune că există mai multe cazuri de persoane dispărute nerezolvate în regiune decât oriunde altundeva pe Pământ. 

Din 1970, peste 20.000 de dispariții inexplicabile au fost înregistrate în porțiunea de pământ puțin populată dintre Anchorage și Juneau, în sud, până la Utqiagvik, pe coasta de nord.

Având în vedere populația scăzută a zonei cu teren accidentat, această cifră este de peste două ori media națională pentru SUA. 

Disparițiile au fost puse pe seama multor cauze, de la răpiri ale OZN-urilor, până la anomalii magnetice substanțiale, ce interferează cu busolele drumeților.

Salvatorii cu experiență, trimiși să investigheze numeroasele incidente cu persoane dispărute din stat, au raportat că au auzit sunete fantomă și au devenit dezorientați și amețiți din cauze necunoscute, potrivit dailystar.co.uk.

Rance Lentz, în vârstă de 41 de ani, s-a interesat de cercetarea OZN-urilor după o experiență extraterestră ciudată, când era încă școlar. 

Dar o carieră ulterioară în armata americană i-a oferit o nouă perspectivă asupra fenomenului.

„Cu siguranță există mai multe observări atunci când se fac anumite teste grele”, a spus el.

„Atunci, oamenii văd diferite lumini... și lucruri la orizont.”

Unii cred că oficialii militari americani ar putea ști totul despre prezența OZN-urilor pe poligonele lor de testare.

Hipnoterapeutul și cercetătorul paranormal Jonny Enoch este de părere că, „în mod clar”, se întâmplă ceva ciudat în „Triunghiul Alaska”. 

Acesta speculează că personalități de rang înalt din cadrul armatei americane sunt în secret în contact cu ființele care pilotează navele misterioase.

În timp ce extratereștrii sunt făcuți responsabili pentru numărul disproporționat de rapoarte despre persoane dispărute din Triunghiul Alaska, unii experți în paranormal cred că ar putea exista o explicație cu totul diferită.

Criptozoologul Cliff Barackman spune că „orice, de orice dimensiune”, s-ar putea ascunde în sălbăticia Alaska.

„Cu atât de mult habitat fantastic și atât de puțini oameni cu care să concureze, Sasquatche practic stăpânește Alaska”.

Sasquatche sau Bigfoot este un om-fiară de dimensiuni foarte mari, despre care există mai multe mărturii.

Atacurile uriașului sălbatic ar putea fi un alt motiv pentru care atât de mulți oameni dispar în Alaska, dar nu unul normal.

Desigur, terenul inospitalier și vremea imprevizibilă ar putea fi cea mai simplă explicație.

Dar cu atât de mulți dintre acești oameni dispăruți, care nu au mai fost văzuți niciodată, nici vii, nici morți, este incontestabil că există un mister de rezolvat în Triunghiul Alaska.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te