VIDEO Propagandistul lui Putin: "Vom ajunge la o dictatură cum nu există nicăieri altundeva în lume”

DE Daniel Toșa | 09.08.2022 - 13:21
VIDEO Propagandistul lui Putin: "Vom ajunge la o dictatură cum nu există nicăieri altundeva în lume”/FOTO: Captura video

Vladimir Soloviov, principalul propagandist a lui Putin a fost șocat să audă propunerile unei invitate care cerea ca părinții copiilor ruși să fie arestați în masă dacă nu le închid complet accesul la informații din exteriorul Rusiei.

SHARE

Scandalul a avut loc după un schimb de replici privind folosirea serviciilor de tip VPN care permit accesarea site-urilor blocate de autoritățile din Rusia.

„Păi haide să încarcerăm 100 de persoane care folosesc un VPN dar unul dintre directorii din administrația prezidențială a spus că este OK, că folosește unul și se uită...”, afirmă Soloviov, întrerupt rapid de către Maria Butina.

Rusia a blocat complet accesul cetățenilor la informații ce vin din afara țării, cu preponderență cele care vin din Occident. Totuși sunt încă milioane de ruși folosesc în continuare astfel de servicii pentru a avea acces la informații din Occident, în special din America.

 „Vai cât vom suferi dacă nu avem Youtube!”, „Vom citi!”, răspunde Maria Butina, o fostă agentă spion.

Propagandistul Kremlinului este conștient că nu are cum să țină în frâu populația, iar acest lucru îi va face pe ruși să caute soluții alternative.

Citește și: Republica Moldova crede că numeroasele amenințări cu bombă sunt un „preludiu” la invazia rusă

„Copii nu vor citi cărți. Își vor instala un VPN. Fiindcă să stai în fața trenului și să-i spui să se oprească nu funcționează. Dacă nu le poți oferi un produs de calitate mai înaltă...”, încearcă din nou Vladimir Soloviov.

Fosta agenta spion a Moscovei propune ca părinții rușilor care nu se supun opresiunii statului să fie arestați în masă pentru că nu i-au educat bine pe copiii lor.

Citește și: VIDEO Nave de război rusești, armate cu 24 de rachete Kalibr, pregătite de atac în Marea Neagră

„Dacă noi ca adulți nu suntem capabili să plasăm restricții asupra copiilor noștri și să îi educăm...”, răspunde Butina. „Nu putem!”, i-o taie scurt Soloviov.

„Ce ar trebui să facem? Să propunem ca părinții să fie închiși?”, întreabă prezentatorul TV.

„Bineînțeles”, răspunde fără ezitare Butina.

„Să le încarcerăm părinții?”, întreabă Soloviov uluit.

„Bineînțeles, cine i-a crescut pe copii)?”, răspunde din nou fără să clipească Maria Butina.

Șocat de cruzimea de care dă dovadă femeia, propagandistul Vladimir Soloviov recunoaște că "Rusia va ajunge în scurt timpla un nivel de dictatură care nu există nicăieri altundeva în lume.

„O să stau aici să mă uit cum îi încarcerezi. Pe ce temei? Că și-au crescut prost copii? Vom ajunge în curând la un nivel de dictatură care nu există nicăieri altundeva în lume”, spune Vladimir Soloviov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te