VIDEO OZN-uri pe front. Soldat ucrainean spune că brigada lui a fost salvată de o navă spațială

DE Elena Andrei | Actualizat: 17.09.2022 - 20:03
Fenomene paranormale - FOTO: PROFIMEDIA
Audieri în Congres despre fenomene aeriene inexplicabile/foto: Profimedia Images

Războiul dintre Ucraina și Rusia este însoțit de multe legende și mărturii neobișnuite, care relatează despre apariții spectaculoase de nave spațiale care se implică în conflict.

SHARE

În plus, ucrainenii, credincioși, speră în ajutor divin și semnalează apariții de „spirite sublime” sub formă de nori ce iau înfățișări de îngeri sau zeități, fotografii ce devin virale pe rețelele de socializare.

Au existat o serie de apariții de OZN-uri care au fost raportate și înregistrate în Ucraina de oameni de știință.

Potrivit unui articol științific publicat de Observatorul Astronomic Principal din Kiev în coordonare cu Academia Națională de Științe, astronomii au observat o mulțime de obiecte zburătoare „a căror natură nu este clară”.

Cercetătorii au observat că OZN-urile sunt atât de rapide, încât este greu să fie fotografiate.

„Au fost detectate zboruri individuale, grupuri și escadrile ale navelor, care se deplasau cu viteze de la 3 la 15 grade pe secundă", se arată în cercetare. „Sunt observate în troposferă la distanțe de până la 10 - 12 km. Estimăm dimensiunea lor între 3 și 12 metri și viteze de până la 15 km/s”, se aratăîn raportul publicat.

O relatare cu totul neobișnuită a fost transmisă de CBN News prin directorul său pentru Ucraina, Kostiantine Litvinenko.

Acesta a relatat în direct că a primit un telefon de la tatăl unui soldat ucrainean. Soldatul își sunase tatăl pentru a se ruga pentru el și camarazii săi, căci erau prinși într-o bătălie disperată și aparent pierdută. Apoi, băiatul a relatat că au primit un „ajutor ceresc”, de la o „navă spațială" și tehnica de luptă a rușilor fusese distrusă.

„Mi-a spus că s-a întâmplat un miracol, un atac asupra rușilor de pe o navă spațială. A fost un fel de fulger tras din cer. Și scântei se răspândeau peste tot”, a relatat directorul de știri, care a lăsat deschisă posibilitatea unei intervenții „divine”.

Ucraina nu este singura țară în care au fost observate OZN-uri. Un obiect zburător a fost înregistrat deasupra Sankt Petersburgului, iar martorii oculari au declarat că acesta era rapid și prea luminos pentru a fi o aeronavă cunoscută.

O altă „navă de război neidentificabilă” a fost semnalată deasupra orașului Omsk, având o formă de trabuc, iar alta într-o zonă neidentificată, ce părea a fi triunghiulară.

Cel puțin „forma triunghiulară” a căpătat o explicație oficială.

În timpul audierii în Congres, în mai, Scott Bray, directorul adjunct al Serviciului de Informații al US Navy, a arătat mai multe videoclipuri cu OZN-uri, inclusiv unul înregistrat în 2019 cu „ceea ce par a fi triunghiuri, unele cu lumini intermitente".

În acest caz, Bray a spus că fenomenul a fost înregistrat din nou la o dată ulterioară și că armata a putut stabili că „aceste triunghiuri sunt corelate cu sistemele aeriene fără pilot".
Aspectul triunghiular ar fi rezultatul luminii care trece prin sistemele de vedere pe timp de noapte și apoi înregistrat de o cameră SLR.

Însă „triunghiurile” din Rusia au fost filmate de civili, care nu aveau asemenea tehnică militară.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te