VIDEO Cum a apărut Madonna la Premiile Grammy. Fața ei este un triunghi inversat

DE Alexandru Pop | Actualizat: 07.02.2023 - 16:22

Celebra Madonna, cântăreaţă, compozitoare şi actriţă americană de renume, şi-a șocat fanii, la decernările Premiilor Grammy, cu noua ei față. Cântăreața în vârstă de 64 de ani a făcut comentarii despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în trecut.

SHARE

Legendara cântăreață, cu un aspect facial aproape de nerecunoscut, și-a reînnoit constant aspectul, în timpul incredibilei sale cariere muzicale, de 40 de ani.

Ea a surprins cu adevărat oamenii cu apariția ei tinerească, la ceremonia anuală de premiere din LA, conform The Mirror.

Buzele ei păreau pline și senzuale, iar pielea ei era netedă și fără riduri, în timp ce își scutura părul, cu două meşe, una în față și una în spate.

„The Queen of Pop”, al cărei album de studio de debut a fost lansat în anul 1983, pare că a înghețat timpul, deoarece arată la fel de bine ca în primii ei ani.

De parcă nu este aceeaşi persoană

Cu toate acestea, unii fani au susținut că hitmakerul de 64 de ani „nu este aceeași persoană” în fotografiile recente, în special după o fotografie topless, de anul trecut.

Deci, cântăreața „Like A Virgin” a intrat vreodată sub cuțit?

„Cu siguranță, nu sunt împotriva chirurgiei plastice”, a spus „Material Girl” în anul 2012. „Cu toate acestea, sunt absolut împotriva nevoii de a discuta despre asta”.

Cu toate acestea, mulți experți din industrie bănuiesc că Madonna a avut numeroase proceduri cosmetice, pe față, cum ar fi implanturi de colagen, botox și peeling facial.

Triunghi inversat

Editorialista Closer Magazine, Amar Suchde, a declarat pentru glowday.că ea crede că chipul Madonnei a căpătat o formă mai tânără, de „triunghi inversat”, opusul a ceea ce se întâmplă de obicei când îmbătrânim.

Ea a spus: „Cred că Madonna a folosit cu siguranță niște stimulente de piele, pentru a-și îmbunătăți calitatea pielii, ceva de genul Prophilo sau poate tratamente cu laser.

Cu siguranță, și-a îngrijit pielea, ceea ce o face să arate mai tânără – aceste tratamente pentru piele evitând aspectul înfiorător pe care oamenii tind să-l obțină atunci când își pierd colagenul și elastina de pe față, pe măsură ce îmbătrânesc.”

Pătrăţoasă, masculină

O altă persoană care este de acord că Madonna a făcut operaţii estetice este doctorul Jason Diamond, cel mai bine cunoscut pentru apariţia în serialul Netflix „Celebrity Plastic Surgeons”.

„Este nefiresc, pătrat și bărbătesc. În loc să-l facă la culoare, l-a umplut excesiv”, a spus dr. Reed despre aspectul Madonna.

„Bărbia, de la osul maxilarului, ar trebui să fie o tranziție lină. A adăugat prea multe lucruri. Acesta este un caz de injecții care au mers prost. Nu o va ucide, dar arată normal cu acele umflături?”.

Citeşte şi: VIDEO Madonna, sărut pasional cu Britney Spears la nunta acesteia cu Sam Asghari

Când Madonna a încărcat niște poze noi, în februarie anul trecut, unii au comparat pictograma muzicală cu vedeta de reality show, Kim Kardashian.

„Ea nici măcar nu arată ca aceeași persoană… prea multă muncă făcută pe fața ei”, a scris cineva, altcineva sugerând că totul se reduce la umplere.

O a treia persoană a adăugat: „Omg, acum chiar și Madonna arată ca o Kardashian”.

„În mod clar, s-a făcut un fel de lucrare, dar nu s-a lucrat inspirat lol”, a spus o a treia, în timp ce a patra a întrebat pur și simplu: „Ce s-a întâmplat cu Madonna?”.

„Este de nerecunoscut”, a exclamat un altul, în timp ce un follower a comentat că Madonna „îmbătrânește”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te