VIDEO Închisoare pe viață pentru doi români, în Anglia. Inculpați în cazul „Casa ororilor”

DE Elena Andrei | Actualizat: 21.12.2022 - 20:56
Închisoare pe viață pentru doi români, în Anglia/Foto: dailystar

Doi foști lucrători de abator care au ucis și mutilat în mod oribil un fost coleg și pe prietenul lui, intrând prin înșelăciune în casa acestuia din Bristol, au fost condamnați la închisoare pe viață.

SHARE

Ionuț-Valentin Boboc, în vârstă de 22 de ani, și Jacob-Bebe Chers, în vârstă de 46 de ani, i-au torturat cu brutalitate și apoi i-au înjunghiat mortal pe fostul lor coleg de muncă  Denzil McKenzie, în vârstă de 56 de ani, și pe Fahad Hossain Pramanik, în vârstă de 27 de ani, un prieten al acestuia, aflat întâmplător în casa lui.

Timp de trei ore, cei doi, ambii din România, au mutilat corpurile lui McKenzie și Pramanik înainte de a le aranja într-o "expoziție macabră", caz denumit de presă „Casa ororilor”.

Ofițerii de poliție au descoperit rămășițele bărbaților ciopârțite și expuse în sufragerie după ce au fost acoperite cu vopsea neagră pentru a încerca să ascundă dovezile, în luna septembrie a anului trecut.

Omorurile au fost comise în casa lui McKenzie din Wood Street, Easton, în seara zilei de 11 septembrie, după ce inculpații au reușit să intre prin înșelăciune. 

În noaptea crimei, Boboc i-a trimis lui McKenzie o serie de mesaje încercând să-l convingă să îl lase să vină la el pentru a-i oferi un „cadou”. 

Lucraseră împreună cu McKenzie la un abator de lângă Bristol înainte ca cei doi inculpați să își găsească locuri de muncă la o spălătorie auto în vara anului 2021.

Boboc, care era dependent de jocurile de noroc, împrumuta des bani de la McKenzie, pe care nu-i mai dădea înapoi, oferind în schimb „favoruri” sexuale. 

Cadavrele victimelor au fost descoperite așezate într-o expoziție macabră în sufrageria lui McKenzie.

Ucigașii "au lăsat în urma lor o scenă de groază, cadavrele mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik au fost lăsate în sufragerie", a spus procurorul.

McKenzie avea 23 de răni de cuțit și fusese torturat cu tăieturi la nivelul globilor oculari, în jurul ochilor, iar una dintre unghiile mari de la picioare îi fusese tăiată. 

Pramanik fusese înjunghiat de trei ori, inclusiv cu o tăietură „de măcelărie” în stomac.

O substanță spumoasă îi fusese introdusă cu forța în nas și avea multiple urme de tăieturi și zgârieturi pe tot corpul.

Pe braț a fost găsit un semn de mușcătură care se potrivește cu dinții lui Chers.

După crime, Boboc și Chers au furat telefoanele mobile și echipamentele audio ale victimelor lor, precum și bijuteriile și aparatura electronică aparținând lui McKenzie.

Ulterior, cei doi au încercat să curețe locul faptei ștergând sângele de pe pereți și de pe alte suprafețe, iar o vopsea neagră și groasă de mașină a fost pulverizată pe cele două cadavre și prin casă.

De asemenea, au fost surprinși de camerele de supraveghere încercând să se debaraseze de probe.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te