VIDEO "Hasta la vista" cu gropile! Arnold Schwarzenegger cărpeşte cu asfalt gropile din Los Angeles

DE Florin Budescu | Actualizat: 13.04.2023 - 14:27
Arnold Schwartzenegger, pe Estado de São Paulo - Foto: Wikimedia/ Governo do Estado de São Paulo/CC BY 2.0

"Hasta la vista, baby", gropile din pavaj! Fostul actor şi guvernator republican al Statului California Arnold Schwarzenegger cărpeşte cu râvnă gropile, umplându-le cu asfalt. El s-a apucat de lucru, pentru a repara străzile din cartierul său din Los Angeles.

SHARE

Sunt săptămâni de când se produc în cartierul Stejarului Austriei avarii la mașini și la biciclete. Terminatorul și-a schimbat pușca din dotare cu o lopată.

"Hasta la vista, baby!". Schwarzy astupă gropile din pavaj

Arnold Schwarzenegger a fost văzut ieșind literalmente în stradă, pentru a umple o groapă problematică, care a fost o adevărată epidemie de variolă rutieră, pentru cartierul său.

„Astăzi, după ce întregul cartier a fost supărat din cauza acestei gropi uriașe, care a stricat mașinile și bicicletele, de săptămâni întregi, am ieșit cu echipa mea și am reparat-o”, a spus vedeta de filme de acțiune, acum în vârstă de 75 de ani, conform Daily Mail.

Starul, născut în Austria, fost mare culturist, supranumit Stejarul Austriei, apoi actor de filme blockbuster, şi nu numai, ulterior cel de-al 38-lea guvernator al Californiei, între anii 2003 și 2011, a spus că preferă să abordeze în mod direct problema în discuție, decât să se chinuie.

Citeşte şi: FOTO Întâlnire de „Nota 10”: Nadia Comăneci și Arnold Schwarzenegger

„Întotdeauna spun: să nu ne plângem, să facem ceva în privința asta”, a spus el. 'Poftim!'.

În clipul alăturat, Schwarzenegger a fost văzut umplând groapa, împreună cu asociații lui, îi timp cetrecătorii îi mulțumeau pentru eforturile sale.

„Trebuie să o faci singur – asta e o nebunie – de trei săptămâni aştept ca această gaură să fie astupată”, i-a spus starul de la Hollywood unei şoferiţe, care a încetinit, ca să-l laude pentru eforturile sale.

În clip, Schwarzenegger a îmbrăcat sport, cu ochelari de soare negri, cu o jachetă de piele maro, pantaloni de trening negri și cizme de lucru maro.

Citeşte şi: FOTO Accident ca în „Terminator”: Schwarzenegger s-a urcat cu monstruosul său GMC Yukon pe un Prius

Mai târziu. a fost văzut bucurându-se de vremea de primăvară, în California de Sud, într-o plimbare cu bicicleta.

Eforturile lui Schwarzenegger vin pe fondul unei probleme recurente, de distrugere a străzilor din Los Angeles, după luni lungi de furtuni de iarnă.

Oficialii din Los Angeles au declarat luna trecută că au primit peste 1.300 de solicitări, pentru repararea gropilor, într-o singură săptămână.

Autoritățile au spus că cetățenii din Los Angeles care au nevoie de reparații ar trebui să sune la 311 sau să folosească o aplicație, pentru a anunţa zonele care au nevoie de îngrijire.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te