Vedetă Onlyfans, ucisă și dezmembrată „în direct” cu ciocanul de partenerul ei. Mărturia ucigașului

DE Daniel Toșa | Actualizat: 15.12.2022 - 15:22

Modelul OnlyFans, Carol Matesi a fost legată pentru a filma conținut pentru adulți cu fostul ei iubit Davide Fontana, insă acesta a ucis-o cu un ciocan și i-a dezmembrat cadavrul.

SHARE

Carol Maltesi, în vârstă de 26 de ani filma un material video pentru a-l încărca pe pagina sa de OnlyFans, în care avea mâinile legate la spate, o bucată de bandă adezivă pe gură și o pungă pe cap. Fostul iubit, Davide Fontana, care urma să devină călăul ei a filmat scena cu telefonul mobil.

Scena filmată îl implica pe bărbatul în vârstă de 43 de ani lovind-o pe femeie cu un ciocan, potrivit Il Giorno.

!Atenție urmează informații care vă pot afecta emoțional!

El a declarat în fața instanței: "Scena din filmuleț presupunea să îi dea câteva lovituri pe coapse și apoi pe burtă. Apoi am început să o lovesc în cap. Nu i-am mai văzut niciodată fața, pentru că era acoperită, iar gluga nu a fost dată jos. Apoi am ridicat gluga și mi-am dat seama că am ucis-o."

Citește și: EXCLUSIV Venitul unui profesor, de cinci ori mai mic ca al unui medic. Ce spune Ministerul Muncii

Fontana a spus că apoi a vrut să-i curme durerea femeii bătute cu ciocanul așa că a decapita-o cu o sabie.

"Am vrut să îi iau durerea", a spus el. "Apoi m-am plimbat prin cameră, îngrozit. Așa că i-am trimis un mesaj lui Salvatore, prietenul ei, care scria pe telefonul lui Carol”, a spus criminalul.

Câteva zile mai târziu, Fontana a spus că a început să dezmembreze corpul victimei sale.

Rămășițele italiencei, mamă a unui copil, au fost aruncate în Borno, lângă Brescia, Italia, unde au început să se dezghețe la soare, la câteva luni după ce a fost văzută ultima dată în viață în apropierea casei sale din Rescaldina, lângă Milano.

Citește și: VIDEO General britanic: Royal Marines, desfășurați în "operațiuni secrete" în Ucraina

"Am folosit un fierăstrău pentru metale. Ciocanul și sabia le-am aruncat într-un coș de gunoi public", a declarat el în fața instanței. Mi-a luat trei zile (pentru a dezmembra cadavrul).

Aș fi murit eu însumi pentru a o readuce la viață pe Carol. Nu am premeditat nimic. Voi lupta până la sfârșitul zilelor mele pentru a mă repara, pentru a mă reabilita ca ființă umană", a declarat criminalul.

La audieri, bărbatul a recunoscut că a creat un profil fals OnlyFans, plătind o primă pentru a o determina pe Maltesi să creeze conținut specific pentru el, dintre care multe implicau scene violente.

În timpul celei mai recente audieri, anchetatorii le-au spus judecătorilor că doamna Maltesi și Fontana, care au avut anterior o relație romantică, creau conținut solicitat de tânără prin intermediul profilului său fals, potrivit Fanpage.it.

Ucigașul a regizat viața tinerei după ce a ucis-o

În ciuda faptului că acesta susține că crima nu a fost premeditată, procurorii cred că solicitările sale video - de a o lega și de a-i pune călușul cu o pungă pe cap - au fost planificate pentru a-i facilita lui Fontana să o ucidă.

El a folosit apoi telefonul ei pentru a-i contacta pe cei dragi, inclusiv pe actualul ei iubit, pentru a face să pară că este încă în viață.

Într-un raport anterior se spunea că Maltesi le-a trimis mesaje de text prietenilor înainte de moartea ei, spunând că între ea și Fontana exista o "bună înțelegere", dar "nu dragoste".

"Între noi există o bună înțelegere mentală", i-ar fi spus ea unui amic.

Între timp, Parchetul a descoperit anterior că Fontana a folosit cardul de credit al Maltesi pentru a face cumpărături în lunile care au urmat morții sale, pentru a face să pară că este încă în viață, cumpărând articole precum pantofi de damă, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te