Vacanță de coșmar pentru români, în Bulgaria. Mâncarea de la un hotel de lux i-a băgat în spital

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 23.08.2023 - 14:33
Vacanță de coșmar pentru români, în Bulgaria. Mâncarea de la un hotel de lux i-a băgat în spital - Foto: Arhiva / imagine cu caracter ilustrativ

Vacanță de coșmar pentru mai mulți români care au ales să-și petreacă concediul în Bulgaria. Din cauza mâncării s-au trezit peste noapte cu toxiinfecție alimentară, unii ajungând și la spital.

SHARE

Au optat să plece peste granițe pentru a-și petrece concediul, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei. Mai mulți turiști români au ajuns la spital intoxicați din cauza mâncării de la un hotel de patru stele din Bulgaria.

Concediu ratat din cauza mâncării

O româncă a scris pe un grup de Facebook că mulți turiști care au ales acel resort sunt „la pat, cu toxiinfecție alimentară” și „vomează în restaurant, în băile comune, pe balcoane”.

Totul din cauza mâncării consumate la restaurantul hotelului. 

„Trag şi eu un semnal de alarmă pentru cei care urmează să meargă în Bulgaria la ….. – Kavarna, hotel de 4 stele. Marea majoritate a celor cazaţi sunt la pat, cu toxiinfecție alimentară.

Din 6 adulţi şi 3 copii, cu care am venit, doar 1 a scăpat. Oamenii vomează în restaurant, în băile comune, pe balcoane…Numai de perfuzii, ambulanţe şi vomă şi diaree se vorbeşte. Băiatul meu cel mic a fost spitalizat o noapte, mulţi copii cu branulă, aseară eu am leşinat şi am chemat ambulanţa.

Primul lucru am fost întrebată ce am mâncat la cină…Managera hotelului nu recunoaşte că ar fi de la mâncare, spune că e prima dată când aude de problema, deşi oameni care au plecat la 2 zile după sosirea noastră spuneau că li s-a pus maşină la dispoziţie către Mangalia la spital, de către hotel”, a dezvăluit românca, pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor.

Citește și: Surpriza de vacanță la un hotel din Grecia. Unde duce de fapt ”fereastra secretă” din cameră

Mai mult, aceasta spune că stațiunea este o paragină, cu intrare direct în marea de 2 metri adâncime.

„Aş fi vrut să fi ştiut toate astea înainte, clar preferăm să pierdem banii decât să ne îmbolnăvim cu toţii…Dezastru şi nimeni nu recunoaşte nimic din conducere. Ca şi o paranteză, staţiunea e o paragină, numai dărăpănături, cu intrare direct în marea de 2 m adâncime.

Deci dacă vreţi mare pentru nisip şi bălăceală la copii, reorientaţi-vă. În concluzie …. – boală curată. Majoritatea oaspeţilor, români. Sejurul nu a fost ieftin, nu vă gândiţi că a fost pe ieftineală. Poate mai sunt oaspeţi de la acest hotel şi vă pot confirma ceea ce vă spun”, a mai spus femeia.

Citește și: Coșmarul unor români trăit în timpul unei vacanțe de vis în Thassos. Au fost jefuiți la mănăstire 

Acum, turiștii spun că își doresc sa plece mai devreme și încearcă să își recupereze banii pierduți.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te