Un tată a murit de inimă rea la un an după ce fiica sa a fost ucisă. Nu a putut să își revină

DE Octavia Constantinescu | 26.02.2024 - 15:29
Un tată a murit de inimă rea la un an după ce fiica sa a fost ucisă. Nu a putut să își revină - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Un tată a murit de inimă rea la un an după ce fiica sa a fost ucisă. Nu a putut să își revină. Ce spunea acestea și cum a murit fiica sa.

SHARE

Un tată a murit de inimă rea la un an după ce fiica sa a fost ucisă. Nu a putut să își revină. Ce spunea acestea și cum a murit fiica sa. 

A murit de inimă rea după uciderea fiicei lui 

Nu a putut să treacă peste pierderea fiicei sale și a urmat-o în moarte. La doar 49 de ani, Johan Daviet, tatăl Lolei, copila de doar 12 ani care a avut parte de o moarte înfiorătoare s-a stins la rândul său din viață.

Citește și: Român arestat în Italia după ce și-a bătut și umilit soția în fața fiicelor. Cum a fost prins?

Bărbatul a murit subit, vineri, după ce și-a plâns fiica mai bine de un an. „Johan Daviet a avut mintea și inima prea aproape de iad de la actele comise împotriva fiicei sale.

Se prăvălise. Infarctul a fost epilogul acestei coborâri în iad. Familia trebuie protejată de orice solicitare”, a declarat Clotilde Lepetit, avocatul familiei Lolei, potrivit Le Parisien.

Bărbatul a murit la Fouquereuil, în Pas-de-Calais. Johan Daviet va fi înmormântat în orașul vecin Lillers, unde a fost înmormântată și fiica lui. Ar fi suferit o moarte naturală, nu un accident sau sinucidere.

„Fiica mea este dragoste și va rămâne mereu iubirea mea. Ea încă trăiește pentru mine. Până la sfârșitul vieții mele va fi în capul meu”, a mărturisit el într-un interviu acordat M 6 și RTL la un an după uciderea copilei.

Johan Daviet și-a pierdut fiica Lola pe 15 octombrie 2022, iar cadavrul său a fost găsit într-o valiză în subsolul blocului în care locuia familia. Fata de 12 ani a fost ucisă, violată și torturată înainte ca trupul ei să fie ascuns.

Fiica sa a fost ucisă în mod tragic

Elevă de gimnaziu, Lola a fost găsită fără viaţă, cu mâinile şi picioarele legate, cu gura acoperită cu bandă adezivă şi cu răni adânci la nivelul gâtului. Crima a tulburat liniştea întregului cartier, mai ales că familia Daviet era extrem de îndrăgită de comunitatea locală.

Citește și: Cum s-a dat de gol un român că și-a ucis vecina. Greșeala, făcută într-o convorbire cu soția

O femeie, Dahbia B., este principala suspectă în acest caz. Cunoscută poliției pentru problemele ei psihiatrice, aceasta a fost acuzată de crimă, viol și acte de tortură și este în prezent încarcerată.

O reconstituire a crimei tinerei a avut loc pe 16 februarie în prezența principalei suspecte. Zeci de mașini de poliție invadaseră zona străzii Manin pentru a asigura securitatea maximă.

Pe ferestrele de la parter au fost amplasate perdele, precum și garduri pentru a împiedica trecătorii să observe scena. Reconstituirea a avut loc în interiorul clădirii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te