Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea s-a trezit „ascuns” în altă țară. Unde s-a furișat

DE Daniel Toșa | Actualizat: 26.01.2023 - 14:57
n copil care se juca de-a v-ați ascunselea s-a trezit „ascuns” în altă țară. Unde s-a furișat - Caracter ilustrativ FOTO: Profimedia
Un copil care se juca de-a v-ați ascunselea s-a trezit „ascuns” în altă țară. Unde s-a furișat - FOTO: malaymail.com

Un băiat din Bangladesh care se juca de-a v-ați ascunselea s-a ascuns într-un container maritim și a rămas închis înăuntru timp de șase zile. Din fericire copilul a fost găsit în viață în container.

SHARE

Un băiat din Bangladesh care a fost găsit în interiorul unui container la un debarcader de la Westports din Port Klang a declarat că se juca atunci când a adormit în container, potrivit presei malaeziene.

Un muncitor l-a găsit pe băiat, despre care se crede că este din Chattogram, într-o stare de slăbiciune la debarcader marți, a relatat Free Malaysia Today, citându-l pe șeful poliției districtului Klang Selatan, Cha Hoong Fong.

Băiatul a fost trimis la Spitalul Tengku Ampuan Rahimah din Klang și a fost raportat ca fiind în stare stabilă, a declarat acesta vineri într-o declarație.

Citește și: VIDEO Rusia a simulat un atac nuclear după ce o fregată s-a abătut de la curs și s-a apropiat de SUA

Cha a declarat că o anchetă a constatat că MV Integra a plecat din Chattogram pe 12 ianuarie și a ajuns la Westports marți.

El a spus că băiatul a declarat autorităților că se juca într-un container cu prietenii, dar s-a trezit închis înăuntru.

Cazul a fost trimis la departamentul de imigrație pentru a-l trimite acasă folosind același cargobot.

Citește și: VIDEO Biden a făcut anunțul. SUA vor livra Ucrainei 31 de tancuri M1 Abrams

Ministrul de interne din Malaezia, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail, a declarat că nu există dovezi care să sugereze implicarea unor sindicate de trafic de persoane, potrivit Malay Mail.

„Nu mai tragem concluzii cu privire la aspecte legate de traficul de persoane, deoarece investigațiile inițiale au arătat că băiatul a intrat în interiorul containerului, apoi a adormit și ulterior a ajuns aici", a declarat Saifuddin.

Când nava a ajuns în zona exterioară a portului Klang, echipajul a auzit o voce umană venind din interiorul containerului, a declarat un director adjunct al Continental Traders, un agent din Bangladesh al navei.

Containerul gol a fost dus în portul Chattogram de la depozitul Nemsan Container Limited din Chattogram și apoi pe navă, a declarat Faisal.

Depozitul deținut de Reliance Shipping este situat în zona North Sonaichhari din Kumira, în Sitakunda upazila.

Omor Faruk, secretar la Autoritatea Portuară din Chattogram, a declarat că containerul provenea de la depozitul Nemsan, dar afirmațiile băiatului nu pot fi confirmate fără o anchetă.

"Încă nu am fost informați despre acest lucru de la Portul Klang din Malaezia. Vom începe o investigație atunci când vom fi informați".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te