Un bărbat care a câștigat la loto continuă să meargă la muncă. De ce vrea să țină totul secret

DE Alexandra Lupascu | 08.10.2023 - 16:50
Un bărbat care a câștigat la loto continuă să meargă la muncă. De ce vrea să țină totul secret Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 50 de ani a povestit la emisiunea lui Dave Ramsey că a câștigat 20 de milioane de dolari la loto, dar că nu a cheltuit aproape nimic din bani și că ține totul la secret.

SHARE

Un bărbat de 50 de ani a povestit la emisiunea lui Dave Ramsey că a câștigat 20 de milioane de dolari la loto, dar că nu a cheltuit aproape nimic din bani și că ține totul la secret. 

A fost cazul și unui fericit câștigător la loto care nu a cheltuit nimic din suma impresionantă pe care a câștigat-o, ba chiar mai mult de atât, continuă să meargă la muncă și să țină secret câștigul și față de copiii adolescenți pe care-i are. 

Iată dialogul: 

''Am câștigat la loto o sumă mare, alături de un grup de colegi de munca. Nu am spus absolut nimănui cu excepția soției și a unui frate. Nu mai știe nimeni," și-a început povestea bărbatul. 

"Cât ai câștigat?" l-a întrebat Ramsey, scrie știridiaspora.ro

Un bărbat care a câștigat la loto continuă să meargă la muncă. De ce vrea să țină totul secret

"După ce am plătit impozitul pe premiu, am rămas cu 20 de milioane de dolari". 

"Câți ani ai?" l-a mai întrebat gazda show-ului. 

"Mă îndrept către 50 de ani", a venit imediat răspunsul. 

"De ce nu ai spus nimănui?" insistă Ramsey. 

"Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am câștigat a fost să caut informații despre ce s-a întâmplat cu alți câștigători de premii mari. Unul din cinci câștigători pierd totul în 10 ani și unul dintre lucrurile pe care toți le spun este faptul că încep să te caute toate rudele, toți cunoscuții să-ți ceară bani și să se aștepte să plătești tu pentru tot.

Citește și: O femeie de 50 de ani, recent concediată, a câștigat la loterie 109 milioane de euro. Noroc

Eu și soția am luat o decizie conștientă să fim foarte discreți. Și continuăm să facem asta: nu le-am spus nici măcar celor doi copii adolescenți pe care-i avem.

Știu că sună ciudat, dar nu vrem ca ai noștri copii să stea doar să aștepte, eventual să aștepte să murim ca să moștenească toți banii aceștia.

Vreau să muncească și să-și dea seama ce cariere vor să urmeze în viețile lor și apoi o să le spunem. Nu va fi un secret pentru tot restul vieții, dar nici părinților nu le-am spus.

S-a mai întâmplat ceva la aproximativ o lună după ce am câștigat marele premiu. Unchiul soției mele a murit și nu era căsătorit, nu avea nici copii, nici alte rude, așa că soția mea a fost unicul moștenitor.

Am putut să folosim asta ca pretext pentru momentele în care cheltuim mai mulți bani ca să ne ajutăm unele dintre rude.

Vrea un trai modest deși e milionar în dolari

De exemplu, am schimbat acoperișul casei mamei mele. Când m-a întrebat de unde am atâția bani, i-am zis că m-am folosit de banii pe care i-am moștenit de la unchiul soției," a povestit fericitul câștigător. 

"Ai o mașină frumoasă?'' a replicat Ramsey. 

"O să-ți placă tare mult de mine, Dave. Ne-am achitat casa înainte să câștigăm premiul la loto și atât eu cât și soția mea nu vrem absolut deloc să ne mutăm de aici într-o casă mai mare.

Citește și: Și-a ascuns banii câștigați la loterie de soție: Supărată, și-a cerut drepturile în instanță

Abia ne-am plătit cash două mașini Toyota înainte să câștig. Le avem și acum și nu ne interesează să ne luăm ceva mai nou. Sunt mașini perfecte pentru noi," a mai spus acesta. 

"Mai mergi la muncă?" insistă Ramsey. 

"Da, mai merg la muncă. E ridicol? Merg la muncă pentru că îmi place locul meu de muncă," a mai spus acesta. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te