Un american și-a ucis fiica de 15 ani crezând că trage într-un hoț

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 31.12.2021 - 17:23
Un american și-a ucis fiica de 15 ani crezând că trage într-un hoț. / Foto: news.ro

Un american, care a crezut că trage în cineva care a intrat prin efracţie într-un pavilion, la periferia Ohio, şi-a ucis fiica în vârstă de 15 ani prin împuşcare, potrivit poliţiei şi presei locale, o nouă ilustrare a violenţei armelor de foc în Statele Unite, relatează AFP.

SHARE

O femeie a cerut ajutor miercuri, către ora locală 4.30 (10.40, ora României), după ce fiica sa, Janae, în vârstă de 15 ani, a fost rănită grav prin împuşcare în garaj.

Tatăl minorei, care a tras în ea crezând că era un intrus, paralizat, o întreba cum se simte.

În aşteptarea poliţiei, cei doi părinţi şi-au implorat fiica să se ridice, scrie cotidianul local Columbus Dispatch, care a avut acces la înregistrarea apelului telefonic. Potrivit raportului poliţiei, fata a murit o oră mai tâziu la spital, informează news.ro.

Citește și: FOTO Anamaria Prodan a primit o brățară Cartier, de peste 80.000 $, de la un admirator secret

”În orice caz, atunci când apeşi pe trăgaci, este cu adevărat important să ştii cine este ţinta”, a declarat un reprezentant al poliţiei postului local ABC6 Columbus, capitala statului Ohio (nord).

”Suntem întristaţi de această pierdere tragică şi vom depune toate eforturile pentru a-i susţine pe liceeni şi familiile”, a anunţat într-o scrisoare trimisă părinţilor, citată în presa locală, şcoala unde învăţa Janae.

La mai puţin de doi kilometri de şcoală, un atac armat s-a soldat, la 7 decembrie, cu trei morţi, în vârstă de şase, nouă şi 22 de ani.

Cei doi copii ucişi în atac învăţau la şcoala la care învăţa şi adolescenta.

Citește și: FOTO Lionel Messi, Crăciun cu soția super-sexy și copiii la piscină, la 35 de grade Celsius

Potrivit unui raport al Poliţiei din Columbus, aceasta este a 202-a omucidere în 2021 în această aglomeraţie cu aproape două milioane de locuitori.

Violenţa armelor de foc a crescut de la începutul pandemiei covid-19 în Statele Unite, unde purtarea armelor este apărată de Constituţie.

În aceste violenţe au fost ucişi, de la începutul anului, peste 44.000 de oameni - inclusiv 1.517 minori şi sinuciderile -, potrvit site-ului Gun Violence Archive.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.