Un american și-a ucis copiii cu harponul, după ce mișcarea QAnon l-a convins că au „ADN reptilian”

DE Daniel Toșa | 12.08.2021 - 14:29
Un american si-an ucis copiii cu harponul, după ce mișcarea QAnon l-a convins că au „ADN reptilian”/FOTO: Unsplash

Un instructor de surfing din SUA le-a declarat anchetatorilor FBI că și-a ucis cei doi copii, în timpul unei călătorii în Mexic, deoarece e convins că soția lui are „ADN reptilian” iar copiii se vor transforma în monștri.

SHARE

Matthew Taylor Coleman, în vârstă de 40 de ani, din California, a fost pus sub acuzare de procurori pentru uciderea fiului său în vârstă de doi ani și a fiicei sale în vârstă de doar zece luni.

Anchetatorii federali afirmă, în rechizitoriu, că bărbatul a călătorit în Rosarito, Mexic, cu cei doi copii cu mașina familiei. Soția bărbatului a sunat la poliție, îngrijorată că bărbatul nu i-a spus unde merge cu copiii și nu a luat scaunul auto pentru bebeluși, de care avea nevoie fiica lor.

După ce soția lui Coleman a devenit îngrijorată că acesta ar fi răpit copiii, anchetatorii federali au reușit să dea de urma bărbatului și l-au arestat la punctul vamal din San Ysidro.

Citește și: Experiment: 66 de kilometri de autostradă pe trei benzi, asfaltați în nici patru zile. În Germania

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că și-a ucis copiii cu un harpon și că le-a aruncat trupurile neînsuflețite în tufișurile din apropiere.

Coleman le-a mai relatat anchetatorilor că a fost „iluminat de QAnon” și de teoriile privind Illuminati și că a primit „semne și viziuni să salveze lumea de monștri”.

Potrivit rechizitoriului bărbatul devenise convins că soția sa are ADN reptilian pe care l-a transmis copiilor lor și că „știa că fapta sa este greșită”.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă riscă pușcăria pentru afacerea, oficial păguboasă, cu măști „de firmă”

QAnon este o mișcare apărută în Statele Unite în 2017 care promovează teorii ale conspirației, numărul adepților săi crescând vertiginos în ultimii ani în contextul pandemiei de COVID-19 și a alegerilor prezidențiale americane din luna noiembrie a anului trecut.

Unii din adepții QAnon au adoptat o teorie a conspirației veche de decenii legată de „reptilieni” care își modifică forma și a căror scop final este subjugarea și controlarea populației umane.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.