Ultimele mese cerute de cei mai mari criminali în serie condamnați la moarte. Ai putea mânca asta?

DE Daniel Toșa | Actualizat: 24.11.2022 - 13:43

Ați fost vreodată curioși să aflați care a fost ultima masă a lui Ted Bundy? Ți-e teamă că ai fi putut mânca același lucru ca unul dintre cei mai mari criminali în serie din toate timpurile? Iată o listă cu meniul solicitat de cei mai celebrii nouă criminali în serie din lume.

SHARE

Mai state din America permit deținuților condamnați la moarte să ia o ultimă masă la alegere. Deși se aplică unele restricții în funcție de stat (de exemplu, costul total, dacă produsele sunt disponibile la nivel local etc.), deținuții sunt liberi să ceară orice.

Vedeți ce au vrut să mănânce acești ucigași în serie la ultima lor masă.

Timothy McVeigh - Înghețată

McVeigh, infamul atentator din Oklahoma City, a fost acuzat de 168 de crime după ce a aruncat în aer o clădire federală din cauza urii sale față de guvern.

Pentru ultima sa masă, el a cerut două halbe pline cu înghețată cu mentă și ciocolată.

Adolf Eichmann - Vinul

Eichmann a fost unul dintre principalii organizatori ai Holocaustului, ceea ce îl implică în moartea a milioane de oameni.

Pentru ultima sa masă, a cerut o sticlă de vin roșu.

John Wayne Gacy - Pui de la KFC și căpsuni

De-a lungul vieții sale, Gacy - un fost manager KFC - a ucis 33 de tineri, adesea îmbrăcat ca un clovn. Apoi a îngropat cadavrele sub casa sa.

Pentru ultima sa masă, el a cerut 12 creveți prăjiți, o găleată de pui prăjit KFC, cartofi prăjiți și un kilogram de căpșuni. Nu i s-a spus niciodată dacă puiul prăjit era sau nu de la KFC.

Aileen Wuornos - O ceașcă de cafea

Wuornos, o fostă lucrătoare sexuală, a fost acuzată de șase capete de acuzare pentru crimă, despre care susține că au fost toate în legitimă apărare.

Pentru ultima ei masă, ea a refuzat să mănânce în semn de protest față de tratamentul abuziv din închisoare, optând în schimb pentru o singură ceașcă de cafea neagră.

Ted Bundy - Friptură cu cartofi prăjiți

Bundy, unul dintre cei mai faimoși și carismatici criminali în serie din istorie, a primit pedeapsa cu moartea pentru trei capete de acuzare pentru crimă. Cu toate acestea, în momentul în care a fost executat efectiv, el mărturisise că a ucis și violat peste 30 de femei.

Pentru ultima sa masă, a refuzat să facă o cerere specială, așa că i s-a oferit ultima masă standard în rândul condamnaților la moarte din Florida: friptură în sânge, ouă fierte, pâine prăjită cu unt și jeleu, lapte, cafea, suc și cartofi prăjiți. Nu a luat nici măcar o îmbucătură.

Delbert Teague Junior - Cheeseburger, după ce l-a certat mama lui

17 Death Row Requests You Won't Believe Were Made – Page 19

Teague a fost descris de procurori ca fiind un "abator oameni" din cauza violenței sale fără egal față de victimele sale.

Pentru ultima sa masă, a refuzat inițial să mănânce, până când mama sa a venit și a țipat la el. Apoi a cerut cu părere de rău un cheeseburger.

David Edwin Mason - Apă cu gheață

Mason a fost acuzat de patru capete de acuzare pentru crimă după ce a jefuit, bătut și strangulat patru persoane în vârstă. De asemenea, el a ucis ulterior un alt deținut în timp ce își aștepta sentința la moarte.

Pentru ultima sa masă, el a cerut un pahar de apă cu gheață.

Karla Faye Tucker - Salată și fructe

Tucker, o creștină născută din nou, căsătorită cu un preot, a fost acuzată de două capete de acuzare pentru crimă după ce a ucis doi bărbați cu un târnăcop.

Pentru ultima ei masă, ea a cerut o salată, o piersică și o banană.

Victor Feguer - O măslină cu sâmbure

Feguer, ultima persoană care a fost executată în Iowa, a fost acuzat de crimă după ce a răpit și ucis un medic.

Pentru ultima sa masă, acesta a cerut o singură măslină cu sâmburele lăsat înăuntru. El credea că din sâmbure va crește un măslin în interiorul său, simbolizând în mod ironic pacea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te