Trupul neînsufleţit al lui Maeve Kennedy Townsend a fost recuperat de scafandari

DE Adelina Sahlean | 07.04.2020 - 12:19
Foto: People.cmo

Trupul neînsufleţit al lui Maeve Kennedy Townsend, nepoată a regretatului senator american Robert F. Kennedy, a fost recuperat luni seară, iar căutările pentru găsirea fiului ei în vârstă de opt ani vor continua, au anunţat reprezentanţii Maryland Natural Resources Police.

SHARE

Una dintre cele patru fiice ale fostului guvernator adjunct al statului Maryland Kathleen Kennedy Townsend, Maeve - în vârstă de 40 de ani - şi fiul ei, Gideon McKean, în vârstă de opt ani, au fost declaraţi dispăruţi vineri seară după o plimbare în canoe în zona Golfului Chesapeake.

De-a lungul ultimelor decenii, familia Kennedy a trecut printr-o serie de tragedii intens mediatizate. Atât bunicul, cât şi unchiul lui Maeve Kennedy Townsend - senatorul Robert F. Kennedy şi fostul preşedinte american John F. Kennedy - au fost asasinaţi, iar un alt membru ilustru al familiei sale, John F. Kenney Jr., şi soţia acestuia, Carolyn, au murit într-un accident de avion.

Divizia de scafandri şi salvare din Charles County, una dintre agenţiile participante la aceste operaţiuni de căutare, a găsit cadavrul lui Maeve Kennedy Townsend în apele golfului, la adâncimea de şapte metri, şi la o distanţă de aproximativ patru kilometri de reşedinţa din Shady Side, Maryland.

Maryland Natural Resources Police a anunţat că îşi va relua operaţiunile de căutare marţi dimineaţă, în speranţa de a îl găsi pe fiul lui Maeve.

Departamentul de pompieri din Anne Arundel County a primit un apel de urgenţă joi după-amiază la ora locală 16:30, în care se afirma că două persoane aflate într-o canoe de mici dimensiuni pluteau în derivă în apele Golfului Chesapeake.

Echipaje de salvare au fost trimise în acea zonă şi operaţiunile de căutare au început. În aceeaşi zi, în jurul orei locale 19:00, au fost găsite o canoe şi o vâslă, dar nu şi persoanele dispărute.

Maeve Kennedy Townsend a fost consilier al administraţiei Obama pentru programul SIDA din cadrul Departamentului de Stat şi a lucrat ca voluntar în Mozambic pentru Peace Corps.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -