Trump, reacție încrezătoare după a doua tentativă de asasinat asupra sa: Nu mă voi preda NICIODATĂ!

DE Elena Petrescu | Actualizat: 17.09.2024 - 18:33
Trump, reacție încrezătoare după a doua tentativă de asasinat asupra sa: Nu mă voi preda NICIODATĂ! - Foto: Profimedia
Trump, reacție încrezătoare după a doua tentativă de asasinat asupra sa: Nu mă voi preda NICIODATĂ! - Foto: Profimedia

Trump, reacție încrezătoare după a doua tentativă de asasinat asupra sa: Nu mă voi preda NICIODATĂ! Donald Trump a avut o primă reacție publică cu privire la cea de-a doua tentativă de asasinat asupra vieții sale într-un interval de numai două luni.

SHARE

Donald Trump a comentat pe Truth Social despre a doua încercare de asasinat care a fost raportată recent, duminica aceasta, la clubul său de golf Trump International din West Palm Beach, Florida.

Trump, reacție încrezătoare după a doua tentativă de asasinat asupra sa: Nu mă voi preda NICIODATĂ!

Fostul președinte SUA a condamnat atacul și a denunțat ceea ce el a descris ca fiind o încercare de a-l intimida și de a-l împiedica să își continue activitatea politică.

Citește și: O nouă tentativă de asasinat asupra lui Trump. Secret Service, în alertă. S-au tras focuri de armă

„Serviciile secrete au știut imediat că sunt gloanțe și m-au prins... toată lumea s-a urcat în cărucioarele de golf și am mers mai departe".

A catalogat experiența drept o „zi interesantă” și a lăudat în mod special Serviciile Secrete și agențiile de aplicare a legii pentru „munca incredibilă” depusă în protejarea sa.

Donald Trump și-a exprimat încrederea că asemenea acte nu vor reuși să îl oprească și a cerut susținătorilor să rămână vigilenți și uniți.

„Aș dori să mulțumesc tuturor pentru grija și urările de bine - A fost cu siguranță o zi interesantă!

Cel mai important, vreau să mulțumesc Serviciului Secret al SUA, șerifului Ric Bradshaw și biroului său de patrioți curajoși și dedicați, precum și tuturor forțelor de ordine, pentru munca incredibilă

depusă astăzi la Trump International pentru a mă menține în SIGURANȚĂ, în calitate de cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite și candidatul republican la viitoarele alegeri prezidențiale”.

Citește și: Interviul din Newsweek România cu atacatorul lui Trump, vedetă în presa internațională

„Nimic nu mă va încetini. Nu mă voi preda NICIODATĂ! Vă voi iubi mereu pentru că m-ați susținut”, a fost mesajul lui pentru susținători.

Trump a folosit acest incident pentru a sublinia pericolele și provocările cu care se confruntă și a reafirmat angajamentul său față de cauza sa.

El a comparat acest incident cu tentativa anterioară de asasinat din iulie, considerând că rezultatul, de această dată, a fost „mult mai bun" deoarece niciun trecător nu a fost rănit.

Totodată, a caracterizat suspectul drept o „persoană foarte periculoasă", exprimându-și speranța că acesta va petrece „mult timp" în închisoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te