Trump îi încurajează pe americani să se vaccineze: Serul este grozav, sigur și funcționează

DE Miruna Moldoveanu | 17.03.2021 - 13:34
Trump îi încurajează pe americani să-și facă vaccinul anti-COVID/FOTO: Getty

Fostul președinte Donald Trump îi încurajează pe americani să se vaccineze împotriva COVID, deoarece vaccinul este unul „grozav” și care funcționează.

SHARE

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat marţi că va decide dacă va mai candida pentru un mandat la Casa Albă după alegerile pentru Congres din noiembrie 2022.

Citește și: Cum poți să afli dacă te vei vaccina cu Pfizer, Moderna sau AstraZeneca

Trump a spus că este angajat să îşi sprijine colegii republicani în încercarea de a recâştiga controlul în Camera Reprezentanţilor şi în Senat la alegerile din 2022, care vor reprezenta un test pentru administraţia preşedintelui democrat Joe Biden.

"Cred că avem şanse foarte, foarte mari să recuperăm Camera" Reprezentanţilor, a declarat Trump într-un interviu acordat Fox News.

Trump îi încurajează pe americani

"Sunt şanse mari de recuperat şi Senatul şi, sincer, vom lua decizia după aceea".

Citește și: Cine conduce atacul împotriva vaccinului AstraZeneca în România: Terheș, Badea, Sputnik, Antena 3


Trump i-a spus gazdei Fox News, Maria Bartiromo, că susţinătorii săi par să fie gata să îl susţină din nou dacă va candida.

"Conform tuturor sondajelor, vor ca eu să candidez din nou, dar vom examina situaţia şi vom vedea", a declarat Donald Tru mp.

Trump a recomandat, de asemenea, tuturor americanilor să se vaccineze.

"Este un vaccin grozav. Este un vaccin sigur. Şi este ceva ce funcţionează", a afirmat Trump, care s-a vaccinat în ianuarie fără a face vâlvă în jurul acestui moment.

Fostul președinte al SUA ar putea candida din nou la prezidențiale

"Le-aş recomanda şi le-aş recomanda multor oameni care nu-l vor şi mulţi din aceşti oameni, sincer, au votat pentru mine".

Sondajele indică faptul că un număr mare de republicani şi susţinători ai republicanului Donald Trump se opun vaccinării.

Casa Albă a declarat că va saluta un demers din partea lui Donald Trump de a-şi încuraja susţinătorii să se vaccineze anti-COVID-19, deşi preşedintele Joe Biden şi-a exprimat îndoiala cu privire la cât de mult ar ajuta acest sprijin, potrivit Agerpres.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.