VIDEO Trump a fost ironizat pentru că a lansat carduri digitale cu el supererou de 99 de dolari

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 16.12.2022 - 13:30
Donald Trump a devenit NFT

Fostul președinte al SUA Donald Trump a fost ironizat public după ce a lansat carduri de tranzacționare digitale (NFT-uri) în care se prezintă ca super-erou, considerată drept o nouă modalitate de a face bani.

SHARE

NFT-urile lui Donald Trump se vor vinde pentru 99 de dolari și pot fi găsite pe pagina sa de pe rețeaua socială „Truth”. Fostul președinte s-a lăudat că este „mai popular” decât Abraham Lincoln și George Washington. Cardurile de tranzacționare digitale (NFT) care îl prezintă pe Trump ca super-erou, astronaut și cowboy.

„Cardurile de tranzacționare Trump prezintă lucrări de artă incredibile legate de viața și cariera mea”, a spus omul de afaceri în vârstă de 76 de ani, într-un videoclip care însoțește lansarea. El a adăugat: „America are nevoie de un super-erou”.

Fostul președinte a spus că cumpărătorii ar putea câștiga, de asemenea, o partidă de golf cu el și prietenii săi „pe unul dintre terenurile mele frumoase de golf”, convorbiri personale pe Zoom, de 10 minute, și întâlniri unu-la-unu.

Fanii care cumpără 45 de carduri de tranzacționare digitale, care ar costa 4.455 de dolari fără taxe, „au garantat un bilet pentru a participa la o cină de gală cu Donald Trump în Florida”.

„Nu uitați, Crăciunul vine și acesta este un cadou grozav ”, a spus cel de-al 45-lea președinte în videoclip.

Lansarea cardurilor oficiale a provocat critici pe scară largă. „Trenul Trump este la ultima oprire. Donald Trump a ajuns la capătul liniei și acum este un tren fugar care se rostogolește în uitare. Tranziția de la suprarealist la absurd, la jalnic, este completă", a declarat Shannon Fisher, comentator politic.

Citește și: Iohannis, încrezător că vom intra în Schengen în 2023: „Eu sunt optimist. A fost o discuție bună”

John Kiriakou, un denunțător al CIA devenit autor, a adăugat: „Tocmai când credeai că acest escroc nu se poate umili mai mult decât a făcut deja... iată asta. ACESTA a fost marele anunț”.

Unii susținători ai lui Trump au descris noile carduri ca fiind o „potrivire disperată”. „Vă rog să-mi spuneți că acesta este un troll și adevăratul anunț major va veni astăzi”, a spus unul.

Citește și: Șeful armatei ucrainene: Rușii pregătesc 200.000 de soldați. „Fără îndoială, vor ataca iar Kievul”

NFT-urile sunt vândute de o companie numită NFT INT LLC, care spune că „nu este deținută, administrată sau controlată de Donald J. Trump”. Potrivit site-ului său, încasările nu vor fi direcționate către campania sa de realegere.

Lansarea cardurilor lui Trump vine într-un moment în care piața NFT a stagnat, prețurile scăzând cu 97% de la începutul anului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te