O româncă din SUA a cucerit întreaga lume cu talentul ei. A pus totul pe internet

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.10.2023 - 10:08
Româncă din America a cuzerit internetul prin dans Foto: captură Tik Tok

O româncă a ajuns să fie cunoascută în întreaga lume după ce aposta pe internet videoclipuri cu mișcările sale de dans. Ea trăiește în America însă i-a făcut mândrii pe românii din întreaga lume care i-au comentat pozitiv videoclipurile.

SHARE

O tânără româncă a ajuns să fie vedetă la nivel global după ce videoclipurile sale postate pe Tik Tok s-au viralizat imediat. Se prezintă drept  "româncă sub acoperire în America".

La doar 19 ani dansează cu o grație și o energie contagioasă, dar demonstrează și un talent impresionant pentru atletism, specializându-se în triplu salt. 

Româncă din SUA care a cucerit internetul prin mișcările sale de dans  

Unul dintre videoclipurile sale cele mai populare a prezentat-o dansând pe melodia bine-cunoscută "The Way I Are" de la Timbaland. Stilul ei liber, plin de expresie, a făcut-o să iasă în evidență în mediul digital, aducându-i aprecierea a mii de oameni din întreaga lume.

Citește și: O româncă ajunge în SUA fără să știe engleza. Acum are 600.000.000$ și le tratează pe Obama și Oprah

Comentariile și reacțiile la videoclipurile sale nu au întârziat să apară, iar acestea au fost, în general, pline de laudă și încurajare.

 

@jen.dossey i want to go to the us again😭 #fyp #romania🇷🇴 #xyzbca #foryou #foryoupage #viral #jen #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - b0ul3vard🧛🏻‍♀️

 

 Românii din întreaga lume s-au mândrit cu tânăra talentată care a reușit să se facă remarcată la nivel global și i-au acordat sprijinul și admirația lor.

Pe contul ei de socializare a postat multe videoclipuri, unele dintre ele fiind cu melodii românești de la artiști precum, Ruby sau Smiley demonstrând creativitatea în fiecare mișcare pe care o face.

Cu fiecare videoclip, tânăra româncă continuă să adune tot mai mulți adepți pe TikTok și pe alte platforme de socializare.

Însă a postat și alte videoclipuri în care povestește scurte secvențe din viața ei. Ca atunci când face curat în dulap, de exemplu.


@jen.dossey

 

♬ original sound - jen

Citește și: Româncă adoptată în SUA, apel tulburător: ”Vă rog mult să mă ajutați”. Mai are patru frați în țară

Într-o epocă în care diversitatea și expresia personală sunt tot mai apreciate, această tânără româncă a reușit să-și facă un nume în mediul online cu ajutorul pasiunii sale pentru dans și a aspectului său unic.

Cu siguranță, povestea acestei tineri este departe de a se încheia, iar lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă ce urmează pentru ea pe această călătorie extraordinară în lumea dansului și a social media, scrie stiridiaspora.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te