Româncă din Spania, măcelărită de cel care îi jura iubire. Ucigașul a gândit detaliat crima perfectă

DE Daniel Toșa | Actualizat: 21.09.2023 - 12:29
Româncă din Spania, măcelărită de cel care îi jura iubire - Foto: Facebook/ Nicoleta Buliga

O crimă îngrozitoare a șocat comunitatea română din Spania și Italia după ce Nicoleta B. o româncă în vârstă de 51 de ani, care a lucrat ani de zile ca asistentă medicală într-un spital din Treviso, a fost înjunghiată mortal de iubitul ei. Criminalul și-a calculat toți pașii.

SHARE

Nicoleta B. s-a stabilit în Italia în anul 2002, iar din 2004 a lucrat timp de aproape 20 de ani ca asistentă medicală la spitalul San Camillo din Treviso. Ea era separată de primul soț, cei doi având un fiu în vârstă de 26 de ani.

Româncă din Spania, măcelărită de cel care îi jura iubire. Ucigașul a gândit detaliat crima perfectă

Relația cu Ioan C., bărbatul care avea să-i fie călău, a început acum doi ani. El locuia în Spania, iar ea își planifica mutarea în țara iberică. Nicoleta s-a alăturat noului partener în iunie anul trecut, iar în zilele anterioare tragediei, a schimbat mesaje cu foștii colegi din Italia.

Le-a povestit că a găsit un post de muncă într-un spital din Vila-Real, în regiunea Valencia, Spania. Femeia le spunea colegilor italieni că este destul de obosită, dar fericită să trăiască această nouă experiență. Nimic nu prevestea drama care avea să aibă loc, conform publicației Treviso Today.

Ucigașul și-a planificat în detaliu crima

Nicoleta a fost ucisă în noaptea de joi, 14 septembrie, spre vineri, într-un apartament din Castellón de la Plana, unde locuia cu iubitul ei de 54 de ani, Ioan. Din motive încă necunoscute, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie cu o lamă de 20 de centimetri și a înjunghiat-o pe româncă de peste zece ori. A lovit-o în zona gâtului, pieptului, brațelor și alte părți ale corpului. După ce a comis oribila crimă, ucigașul s-a sinucis. Cadavrul lui a fost găsit la scurtă distanță de cel al Nicoletei.

Citește și: Femeia ucigașă și-a tras sosia în groapa morții cu 50 de lovituri de cuțit. Avea un plan diabolic

Potrivit Corriere della Sera, vecinii intervievați de jurnaliștii spanioli au declarat că nu au auzit certuri în apartament și nu au observat nimic neobișnuit în comportamentul cuplului în zilele anterioare. Ultima fotografie postată de Ioan pe Facebook, la data de 8 septembrie, îi prezintă pe cei doi zâmbitori și fericiți.

Colegii de muncă ai Nicoletei au fost cei care au alertat poliția după ce femeia nu s-a prezentat la serviciu vineri și telefonul ei era închis.

Citește și: Una dintre victimele „Ucigașului Confesiunilor”, identificată după 44 de ani. Secretul criminalului

În prezent, poliția spaniolă investighează cazul în încercarea de a afla detalii despre această tragedie învăluită încă în mister. Până în prezent, nu există plângeri sau semnale de violență din partea Nicoletei Buliga împotriva lui Ioan Corbaceri.

Cu toate acestea, conform ziarelor locale, se pare că o fostă iubită ar fi solicitat un ordin de protecție împotriva românului în trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te