Robert De Niro, tată la 80 de ani. „Totul dispare când mă uit la ea”. Actorul are 7 copii

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.01.2024 - 16:46
Robert De Niro, tată la 80 de ani. „Totul dispare când mă uit la ea”. Actorul are 7 copii - Foto: Profimedia / imagine cu caracter ilustrativ

Robert De Niro, tată la 80 de ani. „Totul dispare când mă uit la ea”. Actorul are 7 copii. Iată ce a declarat acesta în cel mai recent interviu al său.

SHARE

Robert De Niro, tată la 80 de ani. „Totul dispare când mă uit la ea”. Actorul are 7 copii. Iată ce a declarat acesta în cel mai recent interviu al său.

Robert De Niro, tată la 80 de ani 

Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind ''grozavă'', informează Reuters.

Actorul în vârstă de 80 de ani și-a întâmpinat al șaptelea copil – o fetiță pe nume Gia – cu iubita Tiffany Chen în aprilie anul trecut, potrivit Local Stories - news.ro.

Citește și: Viata lui Robert de Niro, cel mai mare actor din istorie. Părăsit de tată, câștigă Oscarul la 37 ani

Într-un interviu pentru AARP The Magazine publicat joi, el a vorbit despre a deveni din nou tată în această etapă a vieții sale.

„Sunt un tată de 80 de ani și este grozav. „Tot ceea ce mă deranjează sau mă îngrijorează dispare pur și simplu când mă uit la ea”, a spus el pentru presă.

„Are un mod foarte drăguț de a te privi și de a te accepta”, adăugând că fiica sa, Helen, în vârstă de 13 ani, împărtășește acest lucru cu Gia.

De Niro are alți șase copii din relații anterioare, inclusiv fiica sa Drena, în vârstă de 52 de ani, și fiul său Raphael, în vârstă de 47 de ani, cu prima sa soție Diahnne Abbott.

De asemenea, are fii gemeni adulți, Julian și Aaron, în vârstă de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu fosta lui iubită Toukie Smith.

Actorul, ironizat la Globurile de Aur 2024

Moment neașteptat la Globurile de Aur 2024, unde prezentatorul, comediantul Jo Koy, l-a ironizat pe Robert De Niro, care a devenit tată la aproape 80 de ani.

În vârstă de 52 de ani, actorul care a fost gazda ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur 2024 nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Robert De Niro în cadrul monologului pe care l-a avut la începutul galei ce s-a desfășurat în Beverly Hills, California.

Concret, după ce a făcut câteva glume despre Barbie și Oppenheimer, actorul și-a îndreptat atenția asupra lui Robert De Niro.

„Robert De Niro este aici!”, a spus Koy, care a declarat, de asemenea, că a fost ales gazdă a galei cu zece zile înainte de eveniment.

Ulterior, acesta a continuat șirul de ironii: „Robert De Niro este aici. Scuze, sunt un fan. Sunt un fan. Sunt entuziasmat. Te iubesc, Robert. Știu că e ciudat, îmi pare rău. Dar trebui să fac asta în fața ta. Știu că e neplăcut”.

Citește și: Robert De Niro îi oferă tinerei Meryl Streep un rol de Oscar și bani pentru iubitul bolnav de cancer

„Sunt un pic uluit. Tipul ăsta este uimitor, deceniu după deceniu, el doar dă lovitura de fiecare dată. Nu știu cum reușești, omule. Jur pe Dumnezeu", a continuat Koy, potrivit Daily Mail.

"Ultima ta interpretare trebuie să fie cea mai mare interpretare dintotdeuana. Cum ai reușit să o lași însărcinată la 80 de ani?", a spus Koy, iar De Niro a răspuns râzând.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te