Regizorul Oliver Stone: „Putin a avut cancer, dar se vindecase”. Informațiile britanice: A recidivat

DE Adina Mutăr | 22.05.2022 - 16:23
Regizorul Oliver Stone: „Putin a avut cancer, dar se vindecase”/foto: profimedia

Regizorul laureat al premieului Oscar, Oliver Stone, care a petrecut mult timp în compania președintelui rus pentru un documentar, a dezvăluit că știa că președintele rus Vladimir Putin a avut cancer, potrivit Expres.

SHARE

Cineastului american i s-a acordat un acces fără precedent la liderul de la Kremlin pe o perioadă de doi ani în timp ce filma o serie de interviuri și se consideră că îl cunoaște pe Putin mai bine decât majoritatea occidentalilor.

Stone a spus într-un nou podcast că Putin a suferit de cancer și credea că s-a vindecat, dar nu s-a comunicat acest lucru poporului rus.

Regizorul a specificat că nu l-a întâlnit pe Putin în ultimii trei ani, iar interviurile cu liderul rus au fost luate între 2015 și 2017.

„Țin minte asta. Domnul Putin a avut acest cancer și credeam că s-a vindecat ”, a spus el la emisiunea podcast Lex Fridman.

Citește și

Putin, internat pentru a i se extrage lichid abdominal. Televiziunile folosesc colaje înregistrate

VIDEO „Fuck the war!” au strigat rușii la un concert din Sankt Petersburg

Un fost spion al serviciilor britanice externe MI6, Christopher Steele, care a operat în Rusia și a fost implicat în scandalul cu Donald Trump care ar fi recurs la o damă de companie când a fost la Moscova, înainte de a fi președinte, a susținut că Putin își pierde puterea din cauza sănătății.

Liderul de la Kremlin ar avea nevoie de tratamente medicale regulate, punând Kremlinul într-o „situație de dezordine și haos tot mai mare”.

Steele a declarat pentru LBC că Putin, în vârstă de 69 de ani, trebuie să ia pauze regulate pentru a primi tratamente medicale și că efectiv „nu există nicio conducere politică clară” la Moscova.

„Înțelegem că există dezordine tot mai mare în Kremlin și haos. În termeni militari, structurile de comandă și așa mai departe nu funcționează așa cum ar trebui”, a spus Steele.

Un alt fost spion MI6, Sir Richard Dearlove, care era responsabil de serviciul de informații al Marii Britanii la sfârșitul Războiului Rece, a prezis că Putin își va părăsi rapid poziția de lider pentru tratament medical.

El a declarat la podcast-ul One Decision: „Cred că va fi dus până în 2023, dar probabil la un sanatoriu, din care nu va ieși ca lider al Rusiei. Nu spun că nu va ieși din sanatoriu, dar nu va mai apărea ca lider al Rusiei. Și acesta este un fel de a merge mai departe fără o lovitură de stat", a declarat Dearlove.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.