Putin, declaraţii halucinante. A găsit conexiuni cu Ucraina, în atentatul de la Crocus City Hall

DE Florin Budescu | Actualizat: 23.03.2024 - 17:42
Putin, declaraţii halucinante. A găsit conexiuni cu Ucraina, în atentatul de la Crocus City Hall - Foto: Profimedia Images
Putin, declaraţii halucinante. A găsit conexiuni cu Ucraina, în atentatul de la Crocus City Hall - Foto: Profimedia Images

Putin, declaraţii halucinante. A găsit conexiuni cu Ucraina, în atentatul de la Crocus City Hall. Liderul de la Kremlin a legat atacul terorist de lângă Moscova, aşa cum era de aşteptat, cu Ucraina și a făcut de asemenea o analogie.

SHARE

Putin, declaraţii halucinante. A găsit conexiuni cu Ucraina, în atentatul de la Crocus City Hall. Liderul de la Kremlin a legat atacul terorist de lângă Moscova, aşa cum era de aşteptat, cu Ucraina și a făcut de asemenea o analogie cu crimele naziștilor.

Vladimir Putin a făcut un prim apel, la 20 de ore după atacul terorist de la concertul din suburbia Krasnogorsk, a Moscovei.

Putin, declaraţii halucinante. A găsit conexiuni cu Ucraina, în atentatul de la Crocus City Hall

El a declarat că au fost reținute 11 persoane, inclusiv patru, care au ucis oameni în Crocus City Hall. În același timp, dictatorul rus a legat atacul de Ucraina.

„Ei (teroriștii) au încercat să se ascundă și s-au deplasat spre Ucraina, unde, conform datelor preliminare, li s-a pregătit o fereastră, din partea ucraineană, pentru a trece frontiera de stat”, a spus el, adăugând că serviciile speciale ruse lucrează pentru a identifica complicii teroriştilor.

Potrivit acestuia, în legătură cu atacul terorist din Regiunea Moscovei, precum și în întreaga țară, „au fost introduse măsuri suplimentare antiterorism și antisabotaj” și a spus că principalul lucru este prevenirea complicilor teroriștilor de la comiterea de noi crime sângeroase

Citeşte şi: Maia Sandu anunță că printre victimele atacului de la Moscova sunt și cetățeni moldoveni

Putin a comparat de asemenea atacul terorist cu „crimele naziștilor din teritoriile ocupate”, spunând că „toți autorii, organizatorii și acoliţii lor vor suferi pedepse corecte și inevitabile, indiferent cine sunt, indiferent cine i-a pilotat”.

Foto: Profimedia Images

Putin a declarat de asemenea ziua de 24 martie zi de doliu național. Potrivit lui Putin, în legătură cu atacul terorist, Moscova mizează pe interacțiunea cu toate statele „care împărtășesc sincer durerea noastră”.

Citeşte şi: VIDEO Rușii au reținut 11 persoane în urma atacului de la Moscova. ISIS a revendicat masacrul

Potrivit autorităților ruse, cel puțin 115 de persoane au fost ucise în timpul salvelor de împuşcături și incendiului ulterior, de la sala de concerte Regiunea Moscova. În același timp, numărul victimelor poate crește, pe măsură ce îndepărtarea molozului continuă, conform Unian.

Autoritățile americane susțin că centrul organizației teroriste Stat Islamic este responsabil pentru atacul terorist din Regiunea Moscova. Cu toate acestea, Rusia a decis deja că Ucraina este de vină pentru toate.

Astfel, potrivit presei ruse, Kremlinul a ordonat presei ruse de stat și guvernamentale să sublinieze aşa-zisa „urmă ucraineană”, în publicațiile lor, despre atacul terorist din Crocus City Hall.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te