Predicțiile Babei Vanga, în care crede și Putin: Al treilea război mondial, cu arme nucleare

DE Elena Andrei | 15.07.2022 - 16:26
Predicțiile Babei Vanga, în care crede și Putin/foto: woanews

Cunoscută drept Nostradamus al Balcanilor, Baba Vanga, care a murit în urmă cu 25 de ani, la vârsta de 84 de ani, a prezis că Putin o să ajungă „Stăpânul Lumii” și, mai îngrijorător, a văzut și cel de-al treile război mondial, în care se vor folosi arme nucleare.

SHARE

Mass media internațională a redescoperit-o pe Baba Vanga și prezicerile sale, cele referitoare la Vladimir Putin fiind cele mai îngrijorătoare.

Anterior, ea ar fi prezis corect atacurile de la 11 septembrie 2001 din New York, invazia rusă în Ucraina, precum și că marile orașe se vor confrunta cu secetă din cauza creșterii temperaturilor, ceea ce se întâmplă în prezent.

Aceasta a afirmat într-un interviu din 1979, în mod terifiant, că Rusia va domina lumea și că președintele Vladimir Putin va deveni „Domnul Lumii".

De asemenea, ea a făcut o predicție despre cel de-al treilea război mondial și despre potențiala utilizare a armelor nucleare.

În timpul interviului cu scriitorul Valentin Sidorov, ea a spus că „gloria lui Putin va rămâne neatinsă”.

„Toate vor fi îndepărtate din calea gloriei și nu numai că va fi păstrată, dar devine și Stăpânul Lumii”, a zis Baba Vanga.

Clarvăzătoarea, care s-a născut Vangelia Pandeva Dimitrova, a susținut că a avut un dar rar de la Dumnezeu care a ajutat-o să vadă în viitor după ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, când a fost surprinsă de o furtună la ferma unde a crescut, în Macedonia.

În cei 50 de ani de preziceri, scrie Daily Mail, ar prezis pandemia de Coronavirus, dezastrul de la Cernobîl din Ucraina din 1986 și moartea prințesei Diana în 1997.

Clarvăzătoarea ar fi prezis epidemia de Covidiu avertizând în mod clar: „Coroana va fi peste noi toți”.

Citește și

VIDEO Fiica dansatoare a lui Putin, promovată și pregătită să-i urmeze tatălui, la Kremlin

VIDEO SUA pot folosi forța împotriva Iranului pentru a opri bomba nucleară. Se formează o alianță

În 1989, ea ar fi spus despre atacurile de la 11 septembrie 2001 asupra World Trade Center: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla în tufișuri, iar sângele nevinovat va țâșni”.

Însă baba Vanga a făcut și preziceri „monumental de incorecte”, după cum apreciază oamenii de știință, care nu sunt de acord cu „interpretările adaptate” la ceea ce a spus femeia.

De exemplu, ea a prezis în mod incorect că „Europa va înceta să mai existe până în 2017”, mistica susținând că întregul continent va fi transformat într-un pustiu aproape în întregime lipsit de viață umană”.

Președintele rus, Vladimir Putin, care nu e înconjurat de mistici dar „cochetează” cu prezicerile unora, a fost încântat că i s-a prezis că va ajunge „Stăpânul Lumii”.

Cel puțin, încearcă să adeverească prezicerile.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te