Povestea familiei cu 22 de copii. Cel mai mic are 3 ani, cel mai mare are 34. Cum se descurcă?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 30.01.2024 - 09:18
Povestea familiei numeroase. Cum au ajuns doi părinți să facă 22 de copii. Cel mai mic are 3 ani - Foto: Mirror / imagine cu caracter ilustrativ

Povestea familiei numeroase. Cum au ajuns doi părinți să facă 22 de copii. Cel mai mic are 3 ani. Iată cum a început povestea mamei eroine.

SHARE

Povestea familiei numeroase. Cum au ajuns doi părinți să facă 22 de copii. Cel mai mic are 3 ani. Iată cum a  început povestea mamei eroine.

Au făcut 22 de copii

Familia Radford este o familie din Marea Britanie cunoscută pentru reality show-ul lor. Sue Radford și soțul ei, Noel Radford, au împreună 22 de copii și apar pe micile ecrane de mai bine de 10 ani.

Citește și: S-a născut primul copil prin fertilizare in vitro. O speranță pentru cuplurile din România

Părinții mândri, Sue și Noel Radford, sunt cunoscuți pentru că au cea mai mare familie din Marea Britanie - dar căsnicia lor de 30 de ani nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri.

Cei doi s-au cunoscut când Sue avea 14 ani, înainte de a rămâne însărcinată cu primul lor copil, Christopher. Pe atunci, iubitul ei și viitorul soț, Noel, avea doar 18 ani. 

S-au căsătorit în 1993 și și-au întâmpinat al doilea copil, Sophie. De atunci au urmat mai mulți copii în succesiune rapidă.

Familia a apărut pentru prima dată la Channel 4, în 2012, într-un show numit „15 Kids and Counting”.

Sue și Noel au 22 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 34 de ani. Cei mai mari dintre copiii lor și-au făcut debutul în emisiunea 15 Kids and Counting de pe Channel 4 în 2012.

Primii copii au deja familiile lor

Christopher Radford, în vârstă de 34 de ani, este cel mai mare dintre copii. El are la rândul său trei copii cu soția sa, Nicole Spencer.

Sophie Broadley, în vârstă de 30 de ani, este al doilea copil al cuplului. Ea are trei copii cu soțul ei, Joe Broadley.

Chloe Radford, în vârstă de 28 de ani, a fost următorul copil al familiei. Și ea este părinte, având o fiică în vârstă de un an cu soțul ei.

Următorul copil al familiei Radford este Jack Radford, în vârstă de 26 de ani. El este urmat de frații lui mai mici - Daniel Radford, în vârstă de 24 de ani, și Luke Radford, în vârstă de 23 de ani.

Millie Radford, în vârstă de 22 de ani, este al șaptelea cel mai mare copil al familiei. Ea este mama a doi copii.

Katie Radford, în vârstă de 21 de ani, James Radford, în vârstă de 20 de ani, Ellie Radford, în vârstă de 18 ani, și Aimee Radford, în vârstă de 17 ani, au fost următorii copii ai familiei. Mai sunt Josh Radford, 16 ani, Max Radford, 15 ani, Tillie Radford, 13 ani, Oscar Radford, 12 ani, și Casper Radford, 11 ani.

Familia a avut parte și de o tragedie. În 2014, Sue a născut un copil care nu a supraviețuit la naștere.

Reflectând la ziua lui de naștere, cuplul a transmis un mesaj emoționant pe Instagram.

„Ne lipsești atât de mult și ne întrebăm adesea cum ai fi fost și ce ți-ar fi plăcut să faci. Vei fi mereu bătăile inimii noastre lipsă", au transmis ei, conform Mirror.

Citește și: Statul oferă 10.000 de lei pentru creșterea natalității. Cum pot obține familiile banii

Printre cei mai mici dintre copiii lui Sue și Noel se numără Hallie Radford, în vârstă de opt ani, Phoebe Radford, în vârstă de șapte ani, Archie Radford, în vârstă de șase ani, și Bonnie Radford, în vârstă de cinci ani. Cel mai mic copil, Heidie Radford, are acum trei ani.

Cuplul a încetat să mai facă copii în anul 2020. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te