Părinte cu chip de monstru. Și-a lăsat fiica bolnavă să moară mâncată de viermi. Tatăl: "Sunt leneș"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 02.03.2023 - 15:26
Părinte cu chip de monstru. Și-a lăsat fiica bolnavă să moară mâncată de viermi. Tatăl: "Sunt leneș" - FOTO: Profimedia Images
Părinte cu chip de monstru. Și-a lăsat fiica bolnavă să moară mâncată de viermi. Tatăl: "Sunt leneș" - FOTO: Profimedia Images

Părinții unei adolescente cu dizabilități au fost condamnați la 7 ani șj 6 luni de închisoare după ce fiica lor a murit în "condiții improprii pentru orice animal" după ce a suferit clipe de coșmar în timp ce viermii o mâncau de vie în pat.

SHARE

Kaylea Titford avea 146 kg când a murit în octombrie 2020, la câteva săptămâni după ce a împlinit 16 ani. Ea s-a născut cu spina bifida, o afecțiune a coloanei vertebrale care a însemnat că nu-și putea folosi picioarele, și avea hidrocefalie, o acumulare de lichid în creier.

Părinte cu chip de monstru. Și-a lăsat fiica bolnavă să moară mâncată de viermi. Tatăl: "Sunt leneș"

Când a murit, ea zăcea într-un pat murdar, înconjurată de gunoaie, cu viermi "hrănindu-se cu corpul ei" și cu muște bâzâind deasupra capului ei, a auzit miercuri tribunalul Swansea Crown Court.

Mama ei, Sarah Lloyd-Jones, în vârstă de 40 de ani, a pledat vinovată de aceeași acuzație în decembrie. Ea și Titford au avut șase copii, primul născut când ea avea 16 ani, și locuiau împreună în Newtown, Powys, în mijlocul Țării Galilor. 

Citește și: VIDEO Aeronava „Ziua judecății de apoi” în Europa. Poate porni un război nuclear dacă ordonă Biden

FOTO: Profimedia Images

Sora tinerei moarte își ruga mama să îi facă curat în cameră fiicei sale țintuite la pat

Cu două luni înainte de a muri, sora mai mare a lui Kaylea, Sophie, i-a trimis un mesaj lui Lloyd-Jones în care își exprima îngrijorarea cu privire la camera lui Kaylea.

"Trebuie să faci curat în camera lui Kaylea. Este o mizerie incredibilă", a scris Sophie pe 20 august 2020. "Nu se găsește nimic din cauza dezordinii în care stă. Este dezgustător. Kaylea avea o pungă de urină lăsată de azi dimineață și de ieri pe podea. Este dezgustător, mamă".

Citește și: Turcii construiesc un km de galerie de metrou mult mai scump la Cluj ca la București. Cum se explică

Instanța a auzit, de asemenea, mai multe mesaje vocale pe care Kaylea le-a trimis mamei sale cerând ajutor. Cu zece zile înainte de a muri, adolescenta a cerut: "Poți să vii să verifici dacă am făcut treaba mare?". Mama ei a răspuns: "pentru numele lui Dumnezeu".

Mai mult adolescenta a s-a plâns mamei sale că muștele care bâzâiau în jurul camerei ei "îmi făceau praf capul", iar aceasta i-a răspuns: "Le place de tine. Lol".

FOTO: Profimedia Images

Bunica tinerei chinuite sunat oripilată la poliție

Când poliția a ajuns la casa familiei pe 10 octombrie 2020, a fost pentru că mama lui Titford i-a chemat după ce fiul ei i-a spus că Kaylea era moartă în pat.

La sosirea ofițerilor au găsit peste 100 de muște lipite de hârtia de muște deasupra patului în care Kaylea zăcea moartă. Lenjeria de pat era murdară, iar ea zăcea pe niște "pernuțe de cățeluș" murdare care absorbiseră scurgerile din corpul ei.

Părul ei era murdar și ciufulit, iar unghiile de la picioare nu îi fuseseră tăiate de cel puțin șase luni. Pielea ei era grav inflamată și ulcerată, în unele puncte atât de adânc încât grăsimea era expusă. Pe podea, lângă patul ei, se aflau sticle cu urină.

Era înconjurată de ambalaje de fast-food, iar dormitorul ei părea să fie folosit ca groapă de gunoi pentru aparate vechi, inclusiv o friteuză murdară și un aparat de spălat cu presiune defect.

FOTO: Dyfed Powys Police

Serviciile de urgenţă chemate la faţa locului pe 10 octombrie 2020 au descris o duhoare de "putregai" în cameră, unde au fost găsite larve, despre care experţii cred că s-au hrănit din cadavru, a reieşit la proces.

Părinții adolescentei moarte, condamnați la ani grei de închisoare

Mama sa, Sarah Lloyd-Jones, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnată de un tribunal din Swansea la 6 ani de detenţie, iar tatăl său, Alun Titford, 45 de ani, a primit o pedeapsă de 7 ani şi jumătate de închisoare.

Acuzaţii "au provocat moartea (fiicei lor) printr-o neglijenţă şocantă şi prelungită în timpul izolării" din pandemie, a rezumat judecătorul. "Este un caz oribil care a dus la moartea unui copil complet dependent, vulnerabil, imobilizat la pat, handicapat", a adăugat el.

FOTO: Profimedia Images

"Ulceraţiile de pe corpul lui Kaylea sunt cele mai grave pe care expertul le-a văzut vreodată", a mai declarat oripilat judecătorul.

Mama fetei s-a recunoscut vinovată şi nu a mai compărut la proces, spre deosebire de tată, care a negat faptele. În faţa justiţiei, el a explicat că nu s-a ocupat de fată pentru că era "leneş", potrivit The Guardian.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te