O vacanță în "paradis" s-a tranformat într-un coșmar pentru un cuplu. Pașaportul păstrat "garanție"

DE Daniel Toșa | 10.06.2023 - 12:30
Vacanță de coșmar în "paradis" - Foto: Pexels/ Lina Kivaka

Vacanță de coșmar în "paradis". Mick și Kat White, un culplu de britanci au dorit enorm să meargă într-o vacanță în în paradisul din Dubai, numai că experiența lor care trebuia să fie numai "lapte și miere" s-a transformat într-un adevărat coșmar.

SHARE

Mick și Kat White, care se aflau în drum spre casă după ce lucraseră în India timp de 12 luni, au decis să petreacă câteva zile în Dubai pentru a vizita prietenii și pentru a explora noi oportunități de muncă. La scurt timp după sosire, Mick a fost martorul cum soția sa a avut un episod dureros de spasme în timp ce se afla în duș.

Vacanță de coșmar în "paradis"

După mai multe vizite la spital, cuplul a rămas fără bani și a constatat că ambasada Marii Britanii nu le-a putut oferi ajutorul necesar, spunându-le că nu sunt o "organizație de caritate".

Prin urmare, au rămas blocați în Dubai după ultima vizită la spital, unde au fost supuși unor teste medicale pentru care s-ar putea să nu fi avut nevoie și au fost taxați pentru acestea.

"Nu știu ce să fac, mă simt ca un prizonier"

Mick, originar din Doncaster, și Kat, din Glasgow, încearcă acum să strângă fonduri pentru a acoperi costurile medicale. Un prieten al lui Mick a înființat o campanie pe GoFundMe în acest scop. Mick, îngrijorat de starea soției sale, a declarat pentru Mirror din camera lor de hotel: "Nu știu ce să fac, mă simt ca un prizonier".

Citește și: Cine e Luha Eugen, sindicalistul discret care încasează 170.000 € / an. A luat 1.200.000 € în 10 ani

El a relatat că pe 25 aprilie, soția sa a suferit un episod în care a avut spasme în tot corpul, contorsionări faciale și ale mâinilor. Au părăsit imediat hotelul și au dus-o de urgență la spital, deoarece Mick credea că asigurarea lor de călătorie va acoperi costurile tratamentului. Cu toate acestea, s-au trezit implicându-se într-o serie de tratamente costisitoare și nu au mai avut resursele financiare necesare pentru a le acoperi.

"Totul până aici"

Mick a menționat că a auzit unul dintre medici spunând că asigurarea lor acoperea "totul până aici", dar că orice tratament ulterior ar trebui plătit de cuplu, care se confrunta cu o situație financiară dificilă.

Asigurarea de călătorie a refuzat să acopere alte costuri, deoarece călătoria lor specifică nu a început în Marea Britanie.

Citește și: Rusia acuză Occidentul că vrea să transforme Republica Moldova în „a doua Ucraină”. Ce spune Maia

La finalul periplului lor prin sistemul medical din Dubai, cuplul a fost lăsat cu o factură enormă de 11.000 de lire. Deși mulți oficiali le-au spus să se întoarcă rapid în Marea Britanie, cuplul este blocat pentru că Kat are nevoie de viză specială care să ateste faptul că este aptă pentru zbor.

Mick a spus pentru Mirror însă că şi plecarea este dificilă, deoarece spitalul îi păstrează pașaportul drept garanție.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te