O tânără a fost abuzată și înjunghiată mortal de un fotbalist drogat. Tatăl criminalului e polițist

DE Daniel Toșa | 25.11.2022 - 11:53
O tânără a fost abuzată și înjunghiată mortal de un fotbalist drogat. Tatăl criminalului e polițist - FOTO: Profimedia

Joseph Trevor, un tânăr fotbalist, pe atunci în vârstă de 19 ani, a înjunghiat-o pe Megan Newton, în vârstă de 18 ani, de nouă ori în spate și a violat-o cu brutalitate după ce aceasta i-a oferit cu amabilitate un loc unde să stea peste noapte.

SHARE

El a fost apoi surprins de camerele de supraveghere fugind din apartamentul ei din Newcastle-under-Lyme în timp ce își privea mâinile însângerate.

Dar cu doar câteva ore înainte de crima macabră din aprilie 2019, Trevor, care o cunoștea pe Megan de la școală, a fost lăsat să plece liber din arest după ce a fost reținut pentru posesie de droguri.

Sarah Newton, mama lui Megan, a dezvăluit acum cum nu poate ierta familia lui Trevor, inclusiv pe tatăl său, ofițer de poliție. Acesta a lucrat pentru poliția din Staffordshire.

Cum s-a petrecut crima?

În noaptea în care Megan a fost ucisă, Trevor, dependent de droguri, care luase ketamină și posibil cocaină, a fost văzut ascunzând o pungă de pudră albă în pantaloni și a fost chemată poliția.

Citește și: Erdogan a pornit război în Siria și ține departe SUA și Rusia de planurile sale. Kurzii: Va fi măcel

Fotbalistul a fost dus la secție, unde a fost percheziționat înainte de a i se permite să iasă din nou pe străzi pentru a-și continua noaptea cu prietenii.Atunci, Megan l-a invitat pe Trevor în apartamentul ei, ca un "act de bunătate", pentru că era prea speriat pentru a le spune părinților care sunt polițiști.

Camerele de supraveghere înfiorătoare i-au surprins pe cei doi zâmbind în timp ce ajungeau la apartamentul lui Megan înainte ca Trevor să se dezlănțuie în atacul său macabru.

Citește și: VIDEO Rachete interceptoare Mamba din România au „respins” un atac aviatic. Porturile, apărate

Tânărul fotbalist a violat-o pe Megan îngrozită înainte de a o înjunghia de nouă ori în spate. Apoi a lăsat-o să moară întinsă pe pat, a fugit din casă și i-a aruncat cheile în încercarea de a-și acoperi urmele.

Criminalul a fost arestat

După ce a ucis-o pe Megan, Trevor a fost găsit de poliție stând pe un pod - ceea ce a stârnit îngrijorare oamenilor legii.

În cele din urmă a fost arestat după ce corpul mutilat al lui Megan a fost descoperit de un vecin. Trevor le-a mărturisit, de asemenea, prietenilor că "a făcut ceva rău".

Ulterior, s-a aflat că a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unei fete de 14 ani - ceea ce i-a determinat pe colegii de școală să-i dea porecla sinistră de "Rolf Harris" - dar cazul nu a fost niciodată judecat.

"Era fiul a doi polițiști, dar avea o latură întunecată care a ieșit la iveală. Îmi amintesc că Megan spunea că era un ciudat. Vorbeau doar pentru că amândurora le plăcea fotbalul.Colegii ei de clasă au crezut întotdeauna că era puțin ciudat. L-au poreclit Rolf Harris. Râdea și glumea într-un minut, iar în următorul își ieșea din minți", a spus mama tinerei ucise.

21 de ani de închisoare 

În februarie 2020, Trevor a fost condamnat la 21 de ani și 65 de zile după ce a recunoscut crima și două capete de acuzare de viol. Acest lucru înseamnă că ucigașul ar putea fi din nou pe străzi până când va împlini 40 de ani.

"Nu am avut timp să mă gândesc la asta: "Va avea 40 de ani când va fi eligibil pentru eliberare condiționată, dar nu cred că se va schimba vreodată.Nu băutura și drogurile au fost cele care l-au determinat să o ucidă pe Megan. A fost personalitatea lui - este ceva în el care este rău", a spus mama fetei ucise cu brutalitate, relatează The Sun.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te