O româncă vrea să fie primar la Las Vegas. Irina tocmai și-a anunțat candidatura. Cu ce se ocupă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 26.10.2023 - 21:56
Irina Hansen vrea să fie primar al orașului Las vegas Foto: Facebook/ Irina Hansen

O româncă din SUA tocmai și-a anunțat candidatura la alegerile din 2024 pentru funcția de primar al orașului Las Vegas. Ea este o femeie de afaceri de succes din America.

SHARE

O româncă din Statele Unite vrea să devină primar al orașului Las Vegas. Ea va avea patru contracandidați în alegerile de anul viitor. Actualul primar al orașului a anunțat că nu va mai candida. 

Irina Hansen, în vârstă de 45 de ani, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al metropolei americane pe 21 septembrie, în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson. 

O româncă vrea să fie primar la Las Vegas. Irina Hansen tocmai și-a anunțat candidatura. Cu ce se ocupă

Românca îi va avea contracandidați pe consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA, Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală ,Donna Miller și femeia de afaceri locală, Tera Anderson.

În 1998, Hansen s-a mutat din California în Las Vegas, unde a obținut licența imobiliară în 2005. Ea este un membru activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate.

 În 2019, Hansen a înființat Prestige Salon and Spa, obținând licențe în crearea de saloane, cosmetologie și estetică avansată și dezvoltând o linie de „îngrijire a pielii de calitate medicală”.

Citește și: Un român a fost ales primar într-un oraș din SUA. Cum i-a cucerit pe alegători

Hansen se identifică ca fiind o conservatoare, iar platforma ei evidențiază transparența și responsabilitatea față de constituenți, creșterea economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza de persoane fără adăpost din vale.

Hansen a apărut recent la o reuniune a Consiliului de administrație al districtului școlar Clark County în septembrie, susținând că Politica 5138, care abordează drepturile și nevoile elevilor cu identități sau expresii de gen diverse, va fi anulată.

„Irina crede că va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși”, se arată în comunicat. „S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire”.

Motto-ul ei de campanie este: „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”, potrivit ktnv.com.

Citește și: Los Angeles ar putea avea pentru prima dată în istorie un primar femeie. Are un avans considerabil

În prima parte a acestui an, un alt român a ajuns primar în SUA.

Adrian Petrila a fost ales edilul orașului american St. Pete Beach din Florida, după ce l-a învins pe edilul în funcție Alan Johnson.
A fost învestit în funcție pe 28 martie, potrivit thegabber.com

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te