O mireasă a cerut divorțul la 48 de ore de la nuntă. Cum a umilit-o soțul ei chiar la petrecere

DE Daniel Toșa | Actualizat: 16.01.2024 - 12:29
O mireasă a cerut divorțul la 48 de ore de la nuntă. Cum a umilit-o soțul ei chiar la petrecere - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

O mireasă a cerut divorțul la 48 de ore de la nuntă. Soțul ei a i-a făcut o farsă „nesărată” chiar în ziua marelui eveniment din viața celor doi care care a făcut-o pe femeie să roșească de rușine. Femeia chiar l-a rugat pe viitorul soț nu mai facă astfel de farse.

SHARE

"Am observat că soțul meu, Jake, se uita la videoclipuri cu diverse farse în cadouri. Aceste videoclipuri includeau, printre altele, fotografii jenante ale miresei care erau redate printr-un proiector în fața tuturor invitaților sau fața miresei îngropată într-un tort. I-am spus imediat că nu vreau așa ceva la nunta noastră", și-a început ea povestea.

O mireasă a cerut divorțul la 48 de ore de la nuntă. Cum a umilit-o soțul ei chiar la petrecere

Femeia a povestit că el "a râs" după ce i-a atras atenția și a asigurat-o că nu are planuri pentru așa ceva.

La scurt timp bărbatul a dat primele semne că plănuiește un „cadou” ciudat. Acesta insistat brusc să "aleagă un fotograf de nuntă și un tort".

"Nu mi-am dat seama. Eu eram fericită că mă ajuta să mă pregătesc pentru nuntă. Cu toate acestea, i-am reamintit cu o zi înainte că, dacă va face așa ceva, voi divorța de el imediat. A venit ziua nunții, am sosit, totul a fost ca pe roate până la ceremonia propriu-zisă. Până când a venit momentul să tăiem tortul", a continuat ea.

Citește și: Ghinion pentru o mireasă în ziua nunții. Cum a rămas văduvă la doar 10 minute după ce a spus „Da”?

Mireasa a povestit apoi momentul în care nunta ei s-a încheiat brusc.

„El râdea cel mai tare”

"Toată lumea se uita la mine în timp ce făceam prima tăietură, iar fotograful stătea în fața noastră cu o cameră în mână. Dintr-o dată, am simțit mâna cuiva pe ceafă împingându-mă înainte în tort.

Machiajul, toată rochia de mireasă era distrusă, iar toată lumea din sală râdea, iar cel mai tare era soțul meu. În acel moment, fotograful a făcut poza și Jake a spus că acum este poza noastră de nuntă. M-am întors, i-am dat un pumn în față și am fugit din cameră în lacrimi."

Citește și: Ce a pățit o mireasă după ce a răspuns cu „nu” la ceremonia de cununie civilă, în glumă

Înnebunită de gluma „nesărată” a soțului ei, mireasa a fugit la baie în lacrimi. Apoi, femeia l-a auzit pe fratele său Frank țipând la mire. Bărbatul a venit să-și ceară scuze, așa cum îi ceruse fratele său.

Abia după aceea bărbatul a înțeles că a făcut o glumă proastă și nu mai avut curajul să-și privească soția în ochi. 

„Farsa” i-a distrus căsnicia la doar 48 de ore de la nuntă

"Am decis să mă despart de el și am depus cererea de divorț, spunându-i lui Jake și familiei mele despre asta. Jake mi-a spus să nu o fac pentru că a fost doar o glumă nevinovată.

Atât familia lui, cât și a mea mi-au trimis mesaje că 'este ridicol să ne destrămămăm căsnicia din cauza asta', dar eu văd lucrurile altfel. Dacă face așa ceva cu mine, în ciuda numeroaselor rugăminți de a nu o face, chiar și după ce a promis că nu o va face, atunci nu pot avea încredere în el', a recunoscut ea.

Mireasa a dezvăluit ulterior că l-a invitat pe Frank la o întâlnire, pe care acesta a refuzat-o, dar a păstrat legătura cu el, susținând că a fost singura persoană care a susținut-o în timpul divorțului, potrivit tsn,ua.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te