Bonă de lux dezvăluie secretele ascunse ale miliardarilor. Carduri fără limită de bani pentru copii

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.11.2022 - 18:07
Kathryn Lord a povestit cele mai ciudate momente pe care le-a trăit- Foto: Business Insider

Kathrin Lord, autoare britanică de cărți pentru copii și bonă, a petrecut anterior mulți ani călătorind prin lume cu familii de miliardari, relatează „Business Insider”.

SHARE

În anul 2019, Lord a publicat „Cărțile nu înseamnă doar lectură” și „Mai multe despre organizare”, care a fost publicată în anul 2022. Ea a afirmat pentru publicația americană că ambele cărți au fost recunoscute de regretata regină Elisabeta a II-a și de Prințesa de Wales.

Bona este considerată o specialistă în îngrijirea copiilor, având o diplomă de master în educație la Universitatea Durham. Aceasta ține des ateliere pe această temă.

În prezent lucrează ca bonă cu normă parțială, însă a lucrat și cu normă întreagă, pentru mai mulți clienți miliardari.

Kathryn Lord a afirmat că a călătorit adesea și a zburat la clasa întâi spre diferite destinații. Unele joburi au fost pe termen lung, astfel că una dintre familii a angajat-o timp de circa doi ani și jumătate. 

Alte jocuri au fost pe termen scurt, respectiv două săptămâni pe o navă de croazieră în jurul Europei.

Ea a povestit că a vizitat Africa de Sud, Italia, Maldive, diverse insule îndepărtate și multe alte locații când lucra pentru aceste familii.

Kathryn Lord a împărtășit unele din momentele cele mai deosebite pe care le-a trăit în calitate de bonă.

Un părinte i-a oferit cardul de credit și i-a solicitat să nu refuze nimic copilului. Unul dintre clienții săi, pentru care a lucrat în urmă cu circa 14 ani, i-a oferit cardul de credit, care era doar pentru copil, și i-a spus „că nu-i este permis să spună nu” la niciuna din dorințele acestuia. „Nu i-am dat orice a cerut, deși banii nu erau o problemă pentru ei”, a declarat ea.

Citește și: Băluță cere CNP-ul jurnaliștilor ca să spună ce bani publici „sparge” pe becurile de sărbători

O familie avea bucătar și o maseuză. Bucătarul era disponibil 24 de ore pe zi și familia îl trezea chiar și în mijlocul nopții pentru a găti. Aveau, totodată, și o maseuză care locuia în apropiere.

Trebuia să se obișnuiască să fie servită de majordomi. Lord a afirmat că în unele dintre aceste vacanțe în care a fost cu clienții săi a fost servită de majordomi, lucru cu care s-a obișnuit cu greu. „A fost un pic ciudat pentru mine, pentru că, evident, eram acolo pentru a avea grijă de copii, dar mi se spunea să stau jos și să fiu servită, iar mie nu prea îmi place să fiu servită", a declarat ea.

Citește și: VIDEO Iohannis, după întâlnirea cu secretarul NATO: E nevoie de mai mulți militari pe Flancul Estic

Privind în urmă, femeia a spus că ar schimba un singur lucru. Cu toate că i-a plăcut să lucreze cu familii înstărite, ea ar vrea să i se recunoască valoarea propriului timp. „Timpul meu este totuși valoros. Cred că unele familii, nu toate, au profitat exagerat de timpul și amabilitatea mea. Dar cu altele am simțit că nu aș putea să spun nu, așa că făceam ore multe. Asta duce la oboseală și nu-ți poți face treaba cum trebuie. În cele din urmă eram totuși acolo pentru copii și nu-i puteam ajuta în cel mai bun mod posibil”, a declarat Lord.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te