Modelul Paris, hipnotizată de un ucigaș condamnat la temniță pe viață. "Monstrul mă bântuie și acum"

DE Daniel Toșa | Actualizat: 06.10.2023 - 21:56
Modelul Paris, hipnotizată de un ucigaș condamnat la temniță pe viață - Foto: instagram/missstellaparis
Modelul Paris - Foto: instagram/missstellaparis

Modelul Stella Paris care a împărțit o vilă cu unul dintre cei mai căutați criminali din Europa vrea acum să-l viziteze în spatele gratiilor.

SHARE

Femeia chiar s-a gândit cândva să se căsătorească cu ucigașul, în ciuda adevărului întunecat despre acesta care încă o bântuie și acum.

Stella Paris, un model în vârstă de 36 de ani, s-a întâlnit timp de un an cu fostul cercetător TV de la BBC, Christopher Guest More, dar nu avea nicio idee despre faptele îngrozitoare pe care acesta și alți patru bărbați le comiseseră în 2003.

Modelul Paris, hipnotizată de un ucigaș condamnat la temniță pe viață. "Monstrul mă bântuie și acum"

More și ceilalți criminali l-au spânzurat pe Brian Waters, un cetățean britanic, cu capul în jos, l-au bătut crunt cu bețe din bambus și l-au ars cu plastic topit, toate aceste orori întâmplându-se chiar în fața copiilor victimei. Bărbatul a fost torturat timp de 4 ore până când și-a dat ultima suflare pentru o datorie de 20.000 de lire sterline pentru droguri, într-un grajd insalubru de la ferma Burnt House din Tabley, Cheshire, Marea Britanie.

Acesta a murit din cauza rănilor multiple, inclusiv o hemoragie cerebrală, contuzii la inimă și coaste fracturate.

Citește și: Criminal ajutat să evadeze de șefa închisorii, condamnat pe viață. Femeia nu a suportat umilința

Anchetatorii care au descins la locul crimei au găsit mai multe obiecte pline de sânge. Garajul arăta ca o cameră de tortura. Înăuntru se afla un scaun cu legături pentru mâni și picioare, un capsator industrial plin de sânge, niște bâte cu care a fost folosite la torturarea victimei și un butoi din plastic găurit.

Povestea de dragoste cu ucigașul cu mâinile însângerate

După atacul barbar, More a fugit pentru a trăi o viață de lux în Malta, unde a întâlnit-o pe Stella în mai 2012. La scurt timp ucigașul a fost arestat după ce a fost dat în urmărire internațională.

 

Modelul Stella Paris - Foto: instagram/missstellaparis

Criminalul și-a primit cea mai dură sentință pe care o poate primi un deținut. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viață în decembrie 2021 pentru uciderea lui Walters.

Citește și: Ultimele cuvinte ale ucigașului de femei Barwick. Și-a urmărit victima până i s-a întunecat privirea

Modelul Stella povestește că atunci când l-a întâlnit pe More, acesta nu i-a spus nimic despre trecutul lui deși cei doi au locuit pentru un timp împreună.

Un mesaj de căință

Acum femeia se gândește să-l viziteze la închisoare pentru a-i duce un mesaj de căință.

"Recent m-am gândit... Nu știu ce aș obține de la el pentru a fi sincer cu tine... dar mă gândeam să mă duc să-l văd și să vorbesc.

"Dar nu știu de ce aș vrea să fac asta. Este greu să vorbești despre asta. Este evident că vine de undeva. Asta o să sune ciudat, dar dacă aș discuta cu el, probabil că i-aș spune să încerce să devină vegan măcar pentru a salva câteva animale, citez câteva vieți de animale", spune Stella.

Modelul Stella Paris - Foto: instagram/missstellaparis

Citește și: Un ucigaș condamnat la moarte a supraviețuit injecției letale. Va fi „ucis” din nou cu o nouă metodă

"Niciodată nu ar compensa ceea ce a făcut, dar l-am cunoscut cu ani în urmă... Acum este în închisoare și a avut mult timp să se gândească la aceste lucruri, așa că nu știi niciodată cum gândește acum. Nu știu ce să zic. Poate că ar fi deschis la asta, poate că nu, poate că nu și-a învățat lecția și este în continuare un monstru", mai spune femeia.

"Poate că de aceea vreau să-l văd. Vreau să văd cum se descurcă acum. În Malta ducea o viață de lux".

Femeia spune că i-a luat mult timp să proceseze faptul că a trăit, a mâncat și s-a iubit cu un criminal odios. Faptul că a aflat despre crima lui a bântuit-o de atunci și a făcut-o să-și piardă complet încrederea în oameni, scrie DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te