Mireasă ucisă de o bestie din adâncuri, chiar a doua zi după nuntă. Soțul ei a împietrit de frică

DE Daniel Toșa | Actualizat: 05.12.2023 - 15:12
Mireasă, ucisă de o bestie din adâncuri, chiar a doua zi după nuntă. Soțul ei a împietrit de frică - Foto: Profimedia images - Caracter ilustrativ

Mireasă ucisă de o bestie din adâncuri, chiar a doua zi după nuntă într-o stațiune de lux din Sandals Bahamas. Un salvamar și un bărbat pe un ski-jet au văzut întreaga scenă terifiantă.

SHARE

O femeie din Boston, Statele Unite a avut parte de un sfârșit brutal, chiar a doua zi după nunta ei, după ce a fost atacată și ucisă de un rechin înfometat în timp ce se afla în luna de miere pe o placă de paddleboard în apele din stațiunea Sandals din Bahamas.

Mireasă, ucisă de o bestie din adâncuri, chiar a doua zi după nuntă. Soțul ei a împietrit de frică

Femeia și-a pierdut viața luni dimineață, la ora locală 11.15. Incidentul a avut loc în dreptul luxosul Sandals Royal Bahamian Resort.

Potrivit presei locale, victima era însoțită chiar de soțul ei cu care își legase destinele „pentru eternitate” cu doar o zi în urmă.

În urma atacului brutal al rechinului, victima a suferit răni îngrozitoare pe partea dreaptă a corpului, iar încercările de a o resuscita nu au avut succes.

Placa ei de paddleboard a fost fotografiată plutind în apă după aceea.

Sergentul Desiree Ferguson, de la Poliția Regală din Bahamas, a declarat: "La scurt timp după ora 11.15 a.m., poliția a fost anunțată că o turistă din Boston, Massachusetts, SUA, a fost atacată de un rechin.

Potrivit rapoartelor noastre inițiale, femeia, împreună cu o rudă de sex masculin, făceau paddle boarding chiar în spatele unei stațiuni din vestul New Providence, la aproximativ 3/4 mile de țărm, când a fost mușcată de rechin”, spune Ferguson.

Un salvamar care a văzut ce se întâmpla a ieșit cu o barcă de salvare, a recuperat victima, împreună cu soțul acesteia și i-a adus la mal. 

Femeia a a suferit răni grave de mușcături în partea dreaptă a corpului, inclusiv în regiunea șoldului drept și, de asemenea, la membrul superior drept. Serviciile medicale de urgență care au venit la fața locului nu au mai putut să o salveze, fiindu-i declarat decesul.

Un operator de jet ski a declarat pentru Nassau Guardian că a văzut atacul de la mal. "A fost o nebunie pentru că... i-am văzut cum se jucau pe plajă", a spus el despre cei doi. "Râdeau și vorbeau". Când s-a uitat înapoi, ea nu mai era nicăieri.

"Când am văzut că era doar tipul care stătea pe placă, mi-am spus că trebuie să fi căzut", a spus el. "Apoi se auzeau strigătele de ajutor ale soțului".

Ea a adăugat că a fost nevoie de câteva ore pentru a aduce femeia, înainte de a aduce la scaunul cu rotile pentru a-l lua pe bărbatul despre care se crede că este soțul ei.

Până la această oră nu a fost identificat rechinul care a atacat-o pe femeie, însă cel mai probabil ar fi vorba de un rechin tigru sau un rechin taur - cunoscuți de faptul că trăiesc în număr mare în largul coastelor din Bahamas, potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te